bogdyyyy Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Buna seara Am un monitor Samsung conectat la un calculator pe VGA care dupa cateva secunde de functionare , intre 5 pina la 30 de secunde , prezinta defectul din poza: https://www.dropbox.com/s/2zcpl1owwtvzzfe/File%2017.08.2015%2C%2021%2038%2018.jpeg?dl=0 observati ca in partea de sus , o portiune foarte mica , imaginea este afisata corect . Are cineva vreo idee? am curatat toti conectorii , sursa pare in regula .. Va multumesc anticipat pentru ajutor Bogdan Link spre comentariu
neculavasile Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 pare a fi panel defect Link spre comentariu
bogdyyyy Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 nu stiu ce sa zic , monitorul a ainceput sa se manifeste acum un an , dupa care a stat pe dreapta in depozit vreo 10 luni , am zis sai dau atentie , lam alimentat si supriza mergea perfect , mai exact a functionat perfect timp de o luna , dupa care iar la apucat . nu exclud panelul , dar parca e la coada listei .. Link spre comentariu
gabilungu66 Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Incearca sa apesi pe pamblicile de legatura intre T-con si panel si vezi daca se modifica ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum