UDAR Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 (editat) Scuze pentru această intervenție total în afara secțiunii dar s-a închis topicul cu pricina , deci nu pot interveni acolo . La subiectul ”Mufa XLR7 cu filet ” mi s-a editat intervenția cu menținea - Catre ebay ai sters link-urile dar catre magazin online din RO? Link-ul cu pricina prezenta un produs care putea să fie cel de care vorbea OP , deci linkul era prezentat exclusiv în scopul lămuririi asupra produsului respectiv , nu avea nicio intenție de promovare a produsului concret sau a magazinului . În fond conta poza din link-ul respectiv întrucât exprimarea era evident eronată . Îmi permit să citez din regulament : 3.4 -Postarea unui link spre un anumit produs daca subiectul o impune este acceptata. Nu sunt acceptate mesajele care au unicul scop reclama la un brand sau produs. În condițiile în care numele mai multor magazine din RO sunt prezente pe acest forum în clar , cu trimiteri evidente la produse și prețuri , cu laude și denigrări , aș dori lămuriri - nu atât privind editarea postului , este dreptul suveran al moderatorului , cât în ceea ce privește comentariul. Mulțumesc. Editat August 17, 2015 de UDAR Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) @UDAR, merci, mi-ai ridicat mingea a fileu!. Si eu am multe nelamuriri in privinta regulamentului forumului, am incercat sa contactez onor STAFF-ul acestui forum, si, ori am primit niste raspunsuri in coada de peste, ori nu am primit nici un raspuns. Regulamentul nu a mai fost pieptanat/actualizat/modificat de cand a fost facut si pana in ziua de azi, nimic ne este perfect, totul este perfectibil, dar aici se pare ca nu intereseaza pe nimeni acest aspect. In orice forma de organizare, legile, regulamentele, se mai actualizeaza cu nevoile momentului, aici NU. Un exemplu concret, care se aseamana oarecum cu problema ridicata de tine este acesta, Regulament sectiunea Cumparari, http://www.elforum.info/topic/35553-r-e-g-u-l-a-m-e-n-t/ unde scrie negru pe alb ca, citez, "Link-urile catre magazinele de electronice din RO. sunt interzise si de asemenea scrierea numelor acestora considerandu-se reclama!!!" Pai revin si intreb, aceasta nu intra in contradictie cu sectiunea Recenzii magazine si produse?, unde chiar Mod @marian (daca nu ma insel) spune si ne indeamna sa scriem in clar si intreg numele magazinelor la care facem referire?. M-am adresat in PM moderatorului care a enuntat regulamentul citat mai sus, si am fost tratat cu cea mai mare indiferenta, nu am primit nici un raspuns, pe priincipiul, cainii latra, ursul trece. Asa ca Poate domnii moderatori, care chiar daca nu sunt platiti pentru functia pe care o au, vor pune osul la treaba, se vor consulta intre ei si vor aduce la cunostinta adminului modificarile ce se impun regulamnetului, in urma sesizarilor pe care noi membrii acestui forum le facem. Felicitarile mele @UDAR, pentru acest topic/subiect deschis de tine. Cu stima, Eugen Chirila. Editat August 18, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
elmar Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Scuze că ma bag şi eu în discuţie...dar, cred că nu ştiţi politca forumului privind nemultumirile asupra aplicării regulamentului!? Dacă sunteţi nemultumiţi de ceva....LOG OUT!!! E pierdere de timp (şi nervi) orice încercare de a găsi explicaţii la deciziile deja luate de staff...răspunsurile la mesaje pot fi (uneori ) provocatoare ...ca pe urmă, să existe motiv de ”ban”! Link spre comentariu
Marian Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Pentru ca am fost implicat nejustificat intr-o astfel de discutie, nu pot ramane impasibil. Eugen mi-as dori mult sa nu copiezi comportamentul unor elemente gen elmar, EE, etc... Stiu bine ca esti mai bun de atat, astfel incat eventualele nemultumiri pot fi aduse la cunostinta calm si fara a transforma continutul postarii intr-un decor de circ... Apoi DA, am zis ca pot fi pomenite numele magazinelor, dar vin si te intreb unde? Hai ca te ajut eu: Recenzii Magazine , unde regulamentul de pe prima pagina scrie ca: RegulamentAici nu este un director veb de magazine asa ca daca vreti sa scrieti trebuie sa scrieti o recenzie completa despre acel magazin. Pentru fiecare magazin creati un subiect nou altfel nu intelege nimeni nimic daca totul este la gramada. Vin si te intreb, cum faci o recenzie despre un anume magazin daca trebuie sa eviti cu orice pret numele sau? RECÉNZIE, recenzii, s. f. Prezentare succintă (la apariție) a unei opere literare sau științifice, cu comentarii și aprecieri critice. – Din germ. Rezension, it. recensione. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink Adica iasa-va din cap prostia asta ( nu esti primul care sesizeaza asta ), nu am incalcat absolut nici un regulament. PS: Si mai vin cu o ultima intrebare pentru tine: Ce legatura exista intre sectiunea de recenzii si cea de cumparari? Iti zic tot eu->Niciuna, deci nu le confunda. Cam atata am avut de zis, de aici ma retrag, nu va pierdeti timpul, nu intretin lipsa de ocupatie a altora. Link spre comentariu
elmar Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Pentru ca am fost implicat nejustificat intr-o astfel de discutie, nu pot ramane impasibil. Eugen mi-as dori mult sa nu copiezi comportamentul unor elemente gen elmar, EE, etc... @marian ...ce comportament am eu?? Cumva supăr pentru că atrag atenţia asupra unor chestii care fac forumul ”să nu meargă”! Crezi că numai eu sunt aşa??...o să vezi că nu ! uşor uşor ...nemulţumirile vor fi din ce în ce mai mari!...şi, să nu ziceţi că nu aţi fost avertizaţi! Eu mi-am făcut doar datoria ...atât să mai fac şi eu pentru forumul ăsta ! Dacă voi credeţi că ”indicarea uşii” ...ori de câteori vă loviţi de o problemă, e o solutie benefică pentru forum ...vă înşelati foarte tare! Editat August 18, 2015 de elmar Link spre comentariu
diamant Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) eu atat am de spus............. Elmar...nu mai fi un "Element"...de fapt nu cumva ...El(ement) ...mar?..uff!,sa-mi iasa asta din cap, a zis ,repetativ un mare autor , inca in viata ! tare sau ce?! Editat August 18, 2015 de diamant Link spre comentariu
UDAR Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Poate că nu trebuia să deschid acest subiect dar , în fine , răul s-a produs. Colegule @diamant , poate nu m-ai înțeles ( poate nu am fost limpede ) . Nu contest dreptul moderatorilor de a acționa cum cred ei de cuviință - dacă ar acționa după cum credem noi , n-ar mai fi moderatori . Voiam , în esență , doar o lămurire - vezi titlul topicului - pe tema asta spinoasă a postării/nepostării de link-uri către produse/magazine . Eu am crezut că am respectat regulamentul dar poate am interpretat greșit . Căci rolul moderatorului este , după mine , și de a preveni , de a explica și populariza regulamentul. Nu cred că scopul este de a da avertismente și ban-uri. Dar , cam atât . Dacă voi primi lămurirea cerută bine , dacă nu , iară bine . Să fim sănătoși. PS Dacă topicul nu se închide/șterge cu totul poate ar fi bine să fie mutat . Eu l-am deschis aici pentru că aici era postarea incriminată. Editat August 18, 2015 de UDAR Link spre comentariu
elmar Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Poate că nu trebuia să deschid acest subiect dar , în fine , răul s-a produs. @UDAR sunteţi prea timid...sau poate bunul simţ îşi spune cuvântul aici! Sper ca peste ceva timp să nu ajungeţi şi dvs ca mine ...un ”element”!...eu pentru asta mă lupt cu ”morile de vânt”! Link spre comentariu
diamant Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Udar, am inteles exact ,colegul Elmar la fel.Nu ne lua "aprecierile" in seama, suntem doar niste "elemente" cu prea mult tupeu si carora nu le poti schimba starea. Semnatura mea este un copy-paste la o postare publica de-a admin-ului in care ...asta e tot ce a avut de spus .Mi se pare reprezentativ pentru marea masa a forumurilor .ro si am ales sa o "mediatizez" Editat August 18, 2015 de diamant Link spre comentariu
Stefan Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 UDAR iti mai amintesti acesta mesaj? http://www.elforum.info/topic/106444-caut-ci-ne545b/?p=1218261 Chiar domnia ta a scris: "EDIT Am șters link-ul , ca să nu fie reclamă." Deci de pe ebay era reclama dar de pe tehno nu? Cand unii sunt mai zelosi ca moderatorii chiar e momentul sa actionezi in "spiritul regulamentului"! Am cenzurat link-urile respective din simplul motiv ca nu au ce sa caute in sectunea audio, corect era sa sterg tot subiectul sau sa-l mut la sectiunea Cumparari. Un tip destept gaseste produsul si cu link-ul modificat dar e mai simplu sa ne plangem. Mufa postata de UDAR era cam pe langa ce dorea initiatorul subiectului dar moderatorul e de vina @Eugen Chirila vad ca e la moda scrisul cu rosu si cu font pentru chiori: Spre ghinionul vostru, atat in viata cat si pe elforum, legea este interpretabila! Exact cum a scris si UDAR: 3.4 -Postarea unui link spre un anumit produs daca subiectul o impune este acceptata. Nu sunt acceptate mesajele care au unicul scop reclama la un brand. In ultimul an forumul a devenit o comunitate de "domnisoare" virgine ce nu accepta nici ce-a mai mica mustrare din partea moderatorilor, imediat deschideti un subiect "manifest" cand cineva va deranjat un fir de par. Nu fac referire la anumite persoane din acest subiect ci in general la atmosfera din comunitate, si inainte se cenzurau reclamele dar nu erau atatea comentarii din partea utilizatorilor.. UDAR, in mod corect trebuia sa discuti cu mine pe privat, nu cred ca e cazul sa ne balacarim in public. Tot in mod corect trebuie sa iti aplic un avertisment cu 10 puncte pentru "Nerespectarea deciziilor administrative 10", asa scris in regulamentul forumului. Dar cum regulamentul e interpretabil nu am de ce sa fac asta, in plus o sa imi pun in cap toti postacii ce se leaga de activitatea lui Marian si abia asteapa sa mai injure un moderator. Din cate am observat esti un om de onoare si cred ca ne putem intelege, nu iti modificam nimic daca nu scriai "EDIT Am șters link-ul, ca să nu fie reclamă." astfel "mi-ai ridicat mingea a fileu!." cum ar zice Eugen Chirila. Sunt mai "ingust in banda" si sincer nu am inteles interventia utilizatorilor @Eugen Chirila, @elmar si @Diamant. Cand nu ati gasit intelegere pe privat sau cand "răspunsurile la mesaje pot fi (uneori ) provocatoare ...ca pe urmă, să existe motiv de ”ban” " in aceasta sectiune ? Acum explicatia reala si fara rautati: Voiam , în esență , doar o lămurire - vezi titlul topicului - pe tema asta spinoasă a postării/nepostării de link-uri către produse/magazine . Eu am crezut că am respectat regulamentul dar poate am interpretat greșit . Căci rolul moderatorului este , după mine , și de a preveni , de a explica și populariza regulamentul. Nu cred că scopul este de a da avertismente și ban-uri. Dar , cam atât . Dacă voi primi lămurirea cerută bine , dacă nu , iară bine . Să fim sănătoși. Nu ti-am dat avertisment deci nu am considerat ca ai incalcat regulamentul, daca incalcai regulamentul cel interpretabil sa fii sigur ca nu uitam de avertisment. Editatea unui link si o nota de intrebare nu inseamna ca ai incalcat regulamentul ci doar ca ti-am atras atentia. De altfel am modificat toate link-urile din respectivul subiect pentru simplul fapt ca nu era la locul lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum