vikingul38 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Posed aceasta combina radio GRUNDING STUDIO 3010 si din neglijenta mea am ars un canal (in fapt a mers fara difuzor pe canalul stang) O folosesc pentru radio este foarte selectiv si are o auditie buna( de fapt avea) Nu sunt chiar profesionist dar suspectez tranzistorii finali - i-as putea sa-i masor .....insa ..deocamdata n-am desfacut-o ca nu am schema.... Ma poate ajuta cineva cu schema pentru aceasta combina????? Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 http://elektrotanya.com/grundig_studio_3010.pdf/download.html 1 Link spre comentariu
vikingul38 Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Multumesc DANE.....totusi ce tranzistori sunt in final.......daca n-am avut boxa conectata ce s-a ars??????? Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Dupa schema nici eu nu-mi dau seama , probabil ceva BD -uri in capsula TO -3 !! Link spre comentariu
vikingul38 Postat August 22, 2015 Autor Partajează Postat August 22, 2015 Help....am verificat toate cele 6 tranzistoare din etajul final.....dezamgire sunt bune toate......sunt 4 bd pre si finali si 2 bc in preamplificare..... Sunt nedumerit daca va uitati la acea rezistenta de wataj din emitorul lui T 29 ...e de 0,39 ohmi e facuta ca un arc si lipita pe un alt rezistor.Dupa ce am ars canalul am gasit-o dezlipita.....ce se poate arde prin apropiere....are vreu-un rol de protectie ca nu stiu......(punctul M neconectat - ce se intampla....???) Ms... Link spre comentariu
vikingul38 Postat August 22, 2015 Autor Partajează Postat August 22, 2015 NIMIC......ajutor... Link spre comentariu
vikingul38 Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 Rog un moderator sa-mi mute topicul la DEPANARI-REPARATII AUDIOVIDEO....... Aici n-am sanse de ajutor...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Help....am verificat toate cele 6 tranzistoare din etajul final.....dezamgire sunt bune toate......sunt 4 bd pre si finali si 2 bc in preamplificare..... Sunt nedumerit daca va uitati la acea rezistenta de wataj din emitorul lui T 29 ...e de 0,39 ohmi e facuta ca un arc si lipita pe un alt rezistor.Dupa ce am ars canalul am gasit-o dezlipita.....ce se poate arde prin apropiere....are vreu-un rol de protectie ca nu stiu......(punctul M neconectat - ce se intampla....???) Ms... si nu ai lipit rezistenta inapoi daca avea contact imperfect Link spre comentariu
vikingul38 Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 Normal ca am lipit-o....ma gandeam la condensatorul electrolitic din final....se poate strapunge.....maine am sa incerc sa-l verific (nu prea am cu ce.....) eventual sa pun altul in loc...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 fara sa poti masura cam greu cu depanarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum