Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GRUNDING STUDIO 3010

Postări Recomandate

Posed aceasta combina radio GRUNDING STUDIO 3010 si din neglijenta mea am ars un canal (in fapt a mers fara difuzor pe canalul stang)

O folosesc pentru radio este foarte selectiv si are o auditie buna( de fapt avea)

Nu sunt chiar profesionist dar suspectez tranzistorii finali - i-as putea sa-i masor .....insa ..deocamdata n-am desfacut-o ca nu am schema....

Ma poate ajuta cineva cu schema pentru aceasta combina?????

post-175112-0-35960500-1439822898_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

6

• dan-a2

2

• Florinel TV

2

Help....am verificat toate cele 6 tranzistoare din etajul final.....dezamgire sunt bune toate......sunt 4 bd pre si finali si 2 bc in preamplificare.....

Sunt nedumerit daca va uitati la acea rezistenta de wataj din emitorul lui T 29 ...e de 0,39 ohmi e facuta ca un arc si lipita pe un alt rezistor.Dupa ce am ars canalul am gasit-o dezlipita.....ce se poate arde prin apropiere....are vreu-un rol de protectie ca nu stiu......(punctul M neconectat - ce se intampla....???)

Ms...

Link spre comentariu

Help....am verificat toate cele 6 tranzistoare din etajul final.....dezamgire sunt bune toate......sunt 4 bd pre si finali si 2 bc in preamplificare.....

Sunt nedumerit daca va uitati la acea rezistenta de wataj din emitorul lui T 29 ...e de 0,39 ohmi e facuta ca un arc si lipita pe un alt rezistor.Dupa ce am ars canalul am gasit-o dezlipita.....ce se poate arde prin apropiere....are vreu-un rol de protectie ca nu stiu......(punctul M neconectat - ce se intampla....???)

Ms...

si nu ai lipit rezistenta inapoi daca avea contact imperfect

Link spre comentariu

Normal ca am lipit-o....ma gandeam la condensatorul electrolitic din final....se poate strapunge.....maine am sa incerc sa-l verific (nu prea am cu ce.....) eventual sa pun altul in loc......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări