electron49 Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 totusi distractia era pe alt forum.sa mutat si aici? Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 distractia e un user? Link spre comentariu
leo 17 Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 pt propietar spune ce defect ai tu acolo ..daca vrei piese an ,module si altele iti dau eu ..fara bani platesti tu drumul ..numai sa l repari Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Pai din cele spuse de catre autorul topicului, televizorul nu este defect(cel putin asta am inteles eu).Cred ca are nevoie doar de schema. Mai trebuie insistat, ca poate,poate ne spune ce doreste de fapt.Vad ca de la o vreme, nu mai zice nimic. Editat August 18, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 cine stie la ce tv led so uita si noi transpiram sa-i gasim defectul la un tv antic si dedemult. Link spre comentariu
dan cod Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Poate nu stie cum se intra in service Link spre comentariu
gabilungu66 Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 O fi pierdut telecomanda! Link spre comentariu
PINTI Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Sau poate vrea sa reprogrameze memoria! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Sau poate vrea sa reprogrameze memoria si uite asa cand arunca un user o piatra in apa nu o scoate zece academicieni. 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Pai nici nu a mentionat ce defectiune are TV-ul. Lui ii trebuia schema. Pentru ce? Greu de presupus. Ciudat personaj. Editat August 19, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 sa aiba si el lucrul lui,mai bine zis(sa fie acolo) Link spre comentariu
electron49 Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) si uite asa. cineva cere o schema pt un tv chiar mai putin convingator iar o parte din colegii nostri cauta sa faca din ..... bici.ESTE NORMAL?asta este menirea acestui forum?daca vreti sa va duelati in a face misto treceti la bodega.si acolo sa va vad.scuze daca am sarit calul. Editat August 19, 2015 de electron49 Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Da,sigur. Ar trebui sa fim extremi de seriosi. Nu cumva sa faca unul vreo gluma pe forum ca-i scade ratingul. Avand in vedere profilul,totul trebuie abordat cu seriozitate,realizat profesionist si singurul zambet sa fie atunci cand pui mana pe un condensator incarcat. Daca nenea cu tv-ul nu mai da un semn de viata intreb, cum reduc de la 48Vcc/5A la 21-24Vcc? Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 . si uite asa. cineva cere o schema pt un tv chiar mai putin convingator iar o parte din colegii nostri cauta sa faca din ..... bici.ESTE NORMAL?asta este menirea acestui forum?daca vreti sa va duelati in a face misto treceti la bodega.si acolo sa va vad.scuze daca am sarit calul. ...si in mancare mai trebuie adaugat sare si piper....deci nu vad ce rau ar face cateva glume nevinovate?!?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum