Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv 37 cm alb-negru

costel32

Postări Recomandate

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TopCat

21

• Radiotelegrafist

9

• Nostalgic

6

• BUGHIU

5

Pai din cele spuse de catre autorul topicului, televizorul nu este defect(cel putin asta am inteles eu).Cred ca are nevoie doar de schema. Mai trebuie insistat, ca poate,poate ne spune ce doreste de fapt.Vad ca de la o vreme, nu mai zice nimic.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Pai nici nu a mentionat ce defectiune are TV-ul. Lui ii trebuia schema. Pentru ce? Greu de presupus. Ciudat personaj.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

si uite asa.  cineva cere o schema pt un tv chiar mai putin convingator iar o parte din colegii nostri cauta sa faca din ..... bici.ESTE NORMAL?asta este menirea acestui forum?daca vreti sa va duelati in a face misto treceti la bodega.si acolo sa va vad.scuze daca am sarit calul.

Editat de electron49
Link spre comentariu
Vizitator victor ponta

Da,sigur. Ar trebui sa fim extremi de seriosi. Nu cumva sa faca unul vreo gluma pe forum ca-i scade ratingul.

Avand in vedere profilul,totul trebuie abordat cu seriozitate,realizat profesionist si singurul zambet sa fie atunci cand pui mana pe un condensator incarcat.

Daca nenea cu tv-ul nu mai da un semn de viata intreb, cum reduc de la 48Vcc/5A la 21-24Vcc?

Link spre comentariu

.

si uite asa.  cineva cere o schema pt un tv chiar mai putin convingator iar o parte din colegii nostri cauta sa faca din ..... bici.ESTE NORMAL?asta este menirea acestui forum?daca vreti sa va duelati in a face misto treceti la bodega.si acolo sa va vad.scuze daca am sarit calul.

...si in mancare mai trebuie adaugat sare si piper....deci nu vad ce rau ar face cateva glume nevinovate?!?!  :84

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări