Vizitator Marus_Rockeru Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Stie cineva cum se face un pulverizator de vopsea home made ? :prayer: Link spre comentariu
heroes Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 am facut un desen rapid, sper sa intelegi. e foarte simplu de facut si destul de utila. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 studiaza putin efectul Bernoulli :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 asa mai , mersi mult :partyman: dar nu trebuie mai subtire teava ? :chior:Iar cu aerul cum sa fac ? Daca bag la iesirea de la aspirator o merge ?sau trebuie neaparat compresor ? :smt005 (in caz ca da, cum il fac ?) Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Iar cu aerul cum sa fac ? Daca bag la iesirea de la aspirator o merge ?sau trebuie neaparat compresor ? :smt005 (in caz ca da, cum il fac ?)zugravii cu aspirator stropesc.Incearca, nu costa. Link spre comentariu
heroes Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 cred ca merge cu aspiratorul, daca nu vrei sa sufli direct tu (cu gura :rolleyes: ) eu am facut cu teava de 5mm, daca vrei poti incerca cu mai una subtire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum