Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator reglabil 2x 5v-9v 200mA

Vizitator Optimvs

Postări Recomandate

Cu oarecare regret constat ca unele notiuni de baza raman ne-asimilate;de ex. indiferent de piesa utilizata, in regim liniar se va produce aceeasi cantitate de caldura....

Aveti de ales intre inghesuirea montajului pentru mentinerea esteticii, sau gasirea unei solutii pentru a utiliza un radiator mai mare (eventual plasat altundeva, de ex.

in spatele acvariului?), in ideea de a realiza "ceva" mai fiabil...

O alta obsesie pe care o intalnesc aici e cea a cablajului imprimat; solutia aceasta e justificata pe deplin pentru productia de (mare) serie, insa pentru unicate e o risipa

de timp si materiale (parerea mea!); mai ales in cazul unor scheme simple (2-3 tranzistori, 2-6 rezistori, 2-3 condensatori). Majoritatea "veteranilor" pe care-i cunosc 

nici nu-si pun problema de imprimat la genul asta de montaj, si sunt oameni care au lucrat prin fabrici de profil, si stiu cum se face un cablaj imprimat....

Spor la lucru!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări