Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema reciver dolce

Vizitator vbwoozie

Postări Recomandate

Daca vad eu bine fotografiile postate receptorul cu pricina este pentru receptia programelor prin satelit. Asa ca mor de curiozitate sa aflu cum ai "prins" TVR1 cu o "antena improvizata" si cu acest model de receptor?

Dar antena de satelit ai verificat-o sa mai fie pe pozitie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

6

• elmar

5

• ANDRASONI LUCIAN

4

• validae

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator vbwoozie

Daca vad eu bine fotografiile postate receptorul cu pricina este pentru receptia programelor prin satelit. Asa ca mor de curiozitate sa aflu cum ai "prins" TVR1 cu o "antena improvizata" si cu acest model de receptor?

Dar antena de satelit ai verificat-o sa mai fie pe pozitie?

Daca o sa citesti de la inceput toata discutia ai sa intelegi cum am reusit sa prind tvr 1 ;).

Link spre comentariu

De ce nu desfaci tv-ul sa verifici si sa refaci lipiturile de la mufa scart? Am gasit multe tv-uri cu lipituri reci pe scart.Sau dai semnal din alta sursa (DVD).

Editat de gabilungu66
Link spre comentariu

De ce nu desfaci tv-ul sa verifici si sa refaci lipiturile de la mufa scart? Am gasit multe tv-uri cu lipituri reci pe scart.Sau dai semnal din alta sursa (DVD).

da - si eu am gasit de multe ori lipituri proaste , chiar si toti pinii dezlipiti , totul depinde de propritar daca se "baga" la asa lucrare

Link spre comentariu

Nu ca cere cam mult , da vorbeste si aiurea ... ce anume e stramba din cauza deflexiei , ce anume sa rotesc sa se indrepte ... tv nu este LCD nici LED , este un BEKO cu tub normal de mileu sau pus ceva peste nici nu se pune vorba ...

Langa mufa LNB IN nu am decat mufa SCART dreapta sau, mufa de alimentare in stanga atata tot !

Stimabile, pe langa faptul ca nu faceti diferenta intre crt si lcd ( asta denota cate aveti in comun cu electronica), mai folositi si un limbaj totl neadecvat acestui forum...,si apropos de "vorbit aiurea" este suficient sa va recitim posturile.Pacat de timpul pierdut de colegii care au vrut sa va ajute in zadar...."Succesuri!"

Link spre comentariu

Stimabile, pe langa faptul ca nu faceti diferenta intre crt si lcd ( asta denota cate aveti in comun cu electronica), mai folositi si un limbaj totl neadecvat acestui forum...,si apropos de "vorbit aiurea" este suficient sa va recitim posturile.Pacat de timpul pierdut de colegii care au vrut sa va ajute in zadar...."Succesuri!"

:rade:  :rade:  :rade: ......mare-i gradina ......domnului

Trei pagini pentru un banal defect de contact pe mufa SCART din tv......

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări