elmar Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Văzând ultima poză înclin să cred că problema e din tv sau din cablul SCART...dar ...trebuie verificat ! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 totusi nu inteleg de ce bara de volum a televizorului este asa stramba Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 totusi nu inteleg de ce bara de volum a televizorului este asa stramba Asa se vede imaginea pe av ... sacadat .. Link spre comentariu
naetv Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Tocmai am zis mai sus , o sa cumpar un alt cablu scart , daca nici asa nu va merge atunci o sa imprumut un dvd , si daca nici cu dvd nu merge atunci e clar ca problema vine din tv .... te poti duce la o cunostinta sa probezi receptorul si cablul , chiar si fara antena trebuie sa apara meniul receptorului Link spre comentariu
ovy83 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 daca este COSHIP, in spate langa mufa de LNB IN,alaturi este o mufa RF OUT. luati o bucata de cablu si introduce-ti in mijlocul acelei mufe iar celalalt capact in mijlocul mufei de antena a tv-ului. dupa asta dati cautare (undeva pe UIF,nu retin canalul) . daca receptionati semnal (programul stabilit)inseamna ca receiver-ul este ok si sunt probleme ori cu scart-ul ori cu tv-ul. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 E stramba din cauza deflexiei, care trebuie rotita o idee si se indreapta (cred ca este crt, sa nu vorbesc de deflexie la lcd) Verificati aparatul pe un tv sigur bun ..Verificati/inlocuiti toti electroiticii din sursa "reciverului". P.S. Dupa ce il puneti in functiune sper ca nu mai puneti mileul peste el.. Link spre comentariu
naetv Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 E stramba din cauza deflexiei, care trebuie rotita o idee si se indreapta (cred ca este crt, sa nu vorbesc de deflexie la lcd) Verificati aparatul pe un tv sigur bun ..Verificati/inlocuiti toti electroiticii din sursa "reciverului". P.S. Dupa ce il puneti in functiune sper ca nu mai puneti mileul peste el.. cred ca ceri cam mult Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 cred ca ceri cam mult Nu ca cere cam mult , da vorbeste si aiurea ... ce anume e stramba din cauza deflexiei , ce anume sa rotesc sa se indrepte ... tv nu este LCD nici LED , este un BEKO cu tub normal de mileu sau pus ceva peste nici nu se pune vorba ... daca este COSHIP, in spate langa mufa de LNB IN,alaturi este o mufa RF OUT. luati o bucata de cablu si introduce-ti in mijlocul acelei mufe iar celalalt capact in mijlocul mufei de antena a tv-ului. dupa asta dati cautare (undeva pe UIF,nu retin canalul) . daca receptionati semnal (programul stabilit)inseamna ca receiver-ul este ok si sunt probleme ori cu scart-ul ori cu tv-ul. Langa mufa LNB IN nu am decat mufa SCART dreapta sau, mufa de alimentare in stanga atata tot ! Link spre comentariu
naetv Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 am avut dreptate Nu ca cere cam mult , da vorbeste si aiurea ... ce anume e stramba din cauza deflexiei , ce anume sa rotesc sa se indrepte ... tv nu este LCD nici LED , este un BEKO cu tub normal de mileu sau pus ceva peste nici nu se pune vorba ... despre tv cu tub vorbea , cu mileul a fost o gluma !!!!! Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 (editat) Asta este receptorul ( reciverul ) ... Editat August 17, 2015 de vbwoozie Link spre comentariu
naetv Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 nu conteaza cum arata si nici ce mufe are , procedura este aceeasi , alt cablu, alt tv pentru proba Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 nu conteaza cum arata si nici ce mufe are , procedura este aceeasi , alt cablu, alt tv pentru proba Am inteles , o sa ma duc cu el la cineva sa probez .... Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Am probat reciverul pe un alt tv si merge , se pare ca problema ar fi de la TV . Daca ii bag antena normala , din aceea clasica prin cablu , e posibil sa nu mearga nici cu aia ? Sau problema este doar pe functia AV .... Link spre comentariu
validae Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 E posibil ca pe intrarea de selector (mufa de antena terestră) să funcţioneze şi problema să fie doar din intrarea AV, fiindcă sunt căi diferite.Dar e posibil şi să fie un defect comun ambelor surse de semnal....după noroc. Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Am improvizat o antena si am reusit sa prin tvr 1 .. deci zic eu ca va merge ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum