Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema reciver dolce

Vizitator vbwoozie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

6

• elmar

5

• ANDRASONI LUCIAN

4

• validae

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tocmai am zis mai sus , o sa cumpar un alt cablu scart , daca nici asa nu  va merge atunci o sa imprumut un dvd , si daca nici cu dvd nu merge atunci e clar ca problema vine din tv ....

te poti duce la o cunostinta sa probezi receptorul si cablul , chiar si fara antena trebuie sa apara meniul receptorului

Link spre comentariu

daca este COSHIP, in spate langa mufa de LNB IN,alaturi este o mufa RF OUT. luati o bucata de cablu si introduce-ti in mijlocul acelei mufe iar celalalt capact in mijlocul mufei de antena  a tv-ului. dupa asta dati cautare (undeva pe UIF,nu retin canalul) .

daca receptionati semnal (programul stabilit)inseamna ca receiver-ul este ok si sunt probleme ori cu scart-ul ori cu tv-ul.

Link spre comentariu

E stramba din cauza deflexiei, care trebuie rotita o  idee si se indreapta (cred ca este crt, sa nu vorbesc de deflexie la lcd) Verificati aparatul pe un tv sigur bun ..Verificati/inlocuiti toti electroiticii din sursa  "reciverului".

P.S. Dupa ce il puneti in functiune sper ca nu mai puneti mileul peste el..

Link spre comentariu

E stramba din cauza deflexiei, care trebuie rotita o  idee si se indreapta (cred ca este crt, sa nu vorbesc de deflexie la lcd) Verificati aparatul pe un tv sigur bun ..Verificati/inlocuiti toti electroiticii din sursa  "reciverului".

P.S. Dupa ce il puneti in functiune sper ca nu mai puneti mileul peste el..

cred ca ceri cam mult

Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie

cred ca ceri cam mult

Nu ca cere cam mult , da vorbeste si aiurea ... ce anume e stramba din cauza deflexiei , ce anume sa rotesc sa se indrepte ... tv nu este LCD nici LED , este un BEKO cu tub normal de mileu sau pus ceva peste nici nu se pune vorba ...

daca este COSHIP, in spate langa mufa de LNB IN,alaturi este o mufa RF OUT. luati o bucata de cablu si introduce-ti in mijlocul acelei mufe iar celalalt capact in mijlocul mufei de antena  a tv-ului. dupa asta dati cautare (undeva pe UIF,nu retin canalul) .

daca receptionati semnal (programul stabilit)inseamna ca receiver-ul este ok si sunt probleme ori cu scart-ul ori cu tv-ul.

Langa mufa LNB IN nu am decat mufa SCART dreapta sau, mufa de alimentare in stanga atata tot !

Link spre comentariu

am avut dreptate

Nu ca cere cam mult , da vorbeste si aiurea ... ce anume e stramba din cauza deflexiei , ce anume sa rotesc sa se indrepte ... tv nu este LCD nici LED , este un BEKO cu tub normal de mileu sau pus ceva peste nici nu se pune vorba ...

despre tv cu tub vorbea  , cu mileul a fost o gluma !!!!!

Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie

nu conteaza cum arata si nici ce mufe are , procedura este aceeasi , alt cablu, alt tv pentru proba

Am inteles , o sa ma duc cu el la cineva sa probez ....

Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie

Am probat reciverul pe un alt tv si merge , se pare ca problema ar fi de la TV .

Daca ii bag antena normala , din aceea clasica prin cablu , e posibil sa nu mearga nici cu aia ? Sau problema este doar pe functia AV ....

Link spre comentariu

E posibil ca pe intrarea de selector (mufa de antena terestră) să funcţioneze şi problema să fie doar din intrarea AV, fiindcă sunt căi diferite.Dar e posibil şi să fie un defect comun ambelor surse de semnal....după noroc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări