Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema reciver dolce

Vizitator vbwoozie

Postări Recomandate

Vizitator vbwoozie

Buna ziua si bine v-am gasit . Am si eu o problema cu un reciver de la dolce COSHIP , el functioneaza pe AV si brusc dintr-o data numai apare imaginea , se aude sonoru totul ok insa numai apare imaginea ...

Daca mut pe antena normala functioneaza totul perfect .

Atasez 2 poze sa vedeti despre ce este vorba .

Multumesc anticipat .post-248788-0-47662400-1439799213_thumb.jpg post-248788-0-81039000-1439799213_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

6

• elmar

5

• ANDRASONI LUCIAN

4

• validae

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai testat și pe alt televizor receptorul respectiv ? Dacă și pe alt televizor face la fel, trebuie să iei legătura cu reprezentanța Dolce pentru înlocuirea receptorului.

Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie

Pe alt televizor nu am incercat ca nu am altul , insa am incercat cu un alt decodor ( reciver ) , HUMAX tot de la Dolce care asta stiu sigur ca merge pe alt tv  . 

Daca ar fi vorba de cablul coaxial sa fie defect ma gandesc ca nici nu se mai auzea sonorul..

Si mufa este de tip SCART ... sa fie mufa de la tv defecta ... 

Link spre comentariu
sa r putea sa ai niste contacte imperfecte pe mufa scart tv ..poti sa misti un pic mufa si sa vezi ce se intampla ...probleme mai fac si acele decodoare ..mai ales sursele ..
Link spre comentariu

Pe alt televizor nu am incercat ca nu am altul , insa am incercat cu un alt decodor ( reciver ) , HUMAX tot de la Dolce care asta stiu sigur ca merge pe alt tv  . 

Daca ar fi vorba de cablul coaxial sa fie defect ma gandesc ca nici nu se mai auzea sonorul..

Si mufa este de tip SCART ... sa fie mufa de la tv defecta ... 

Si care-i rezultatul?? ...merge cu humaxul?..sau tot asa?

Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie

am miscat de mufa scart si nici un rezultat , cu HUMAX la fel aceeasi chestie .. ..  sa incerc sa schimb cablul scart ...parerea mea nu ? si app sursa o are externa , un alimentator de 12V 1.5A .

Cu HUMAX nu se aude nimic si apare imaginea asa , sacadata  .. post-248788-0-15395800-1439800805_thumb.jpg

Editat de vbwoozie
Link spre comentariu

am miscat de mufa scart si nici un rezultat , cu HUMAX la fel aceeasi chestie .. ..  sa incerc sa schimb cablul scart ...parerea mea nu ? si app sursa o are externa , un alimentator de 12V 1.5A .

Cu HUMAX nu se aude nimic si apare imaginea asa , sacadata  .. Posted Image11911429_1620469608214860_1527337146_n.jpg

Fratee !! păi cum să aibă sonor dacă tu ai apăsat pe butonul mute al telecomenzii tv-ului!??

Eu zic să cauţi pe cineva priceput ..să te descurce ...că e clar că nu te poţi descurca singur!!!

Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie

Fratee !! păi cum să aibă sonor dacă tu ai apăsat pe butonul mute al telecomenzii tv-ului!??

Eu zic să cauţi pe cineva priceput ..să te descurce ...că e clar că nu te poţi descurca singur!!!

Nu sunt chiar asa bomba man :)) , il dadusem eu acolo pe mute ..

Si daca ar fi comutatorul av defect banuiesc ca decat sa il repar mai bine schimb operatoru de cablu , sa pun pe cablu normal fara reciver nu ?

Intai de asta o sa incerc cu un alt cablu scart si pe urma cu un dvd sa vedem ... 

Editat de vbwoozie
Link spre comentariu

Atunci...probează receptorul pe alt tv...ştiu că ai zis că nu ai altul...dar ce poţi face altceva ca să te convingi că nu e din tv si din receptor?

si dacă e din receptorul dolce...trebuie să apelezi la cei de la telecom ...ei îti vor înlocui aparatul!(dacă e defect)

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator vbwoozie

Atunci...probează receptorul pe alt tv...ştiu că ai zis că nu ai altul...dar ce poţi face altceva ca să te convingi că nu e din tv si din receptor?

si dacă e din receptorul dolce...trebuie să apelezi la cei de la telecom ...ei îti vor înlocui aparatul!(dacă e defect)

Tocmai am zis mai sus , o sa cumpar un alt cablu scart , daca nici asa nu  va merge atunci o sa imprumut un dvd , si daca nici cu dvd nu merge atunci e clar ca problema vine din tv ....

Editat de vbwoozie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări