Vizitator Radut Ovidiu Adrian Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 buna ziua am si eu un lcd panasonik tx26lx1f si dintro data am imaginea marita pe verticala ,e vreo problema din service sau vreun defect va multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Sa nu fie dat pe zoom. Link spre comentariu
Vizitator Radut Ovidiu Adrian Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 nu ca e chiar imensa imaginea Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 buna ziua am si eu un lcd panasonik tx26lx1f si dintro data am imaginea marita pe verticala ,e vreo problema din service sau vreun defect va multumesc Absolut pe toate programele tv sau doar pe unele?!? Posibil doar sa fie nevoie de o setare corespunzatoare a formatului imagini din meniul tv,nu din ''service mode''!! Link spre comentariu
Vizitator Radut Ovidiu Adrian Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 pe toate programele e la fel Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Niciun efect din meniu la incercarea de setare a imagini(4:3....16:9...etc)?!? Link spre comentariu
Vizitator Radut Ovidiu Adrian Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 nici un efect si in servcice mod nu stiu cum sa intru Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 nici un efect si in servcice mod nu stiu cum sa intru Nici nu va sfatuiesc ,daca nu aveti cunostiinte in domeniu.....Posibil sa modificati ceva si ....poate mai rau faceti!!!! Link spre comentariu
Vizitator Radut Ovidiu Adrian Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 nu e vb ca nu stiu de service mod e vb ca nu stiu codu sau ce tre sa bag sa intru in service mod Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Incercati cu V- de pe panou apasat si tasta RECALL de trei ori de pe telecomanda... Link spre comentariu
Vizitator Radut Ovidiu Adrian Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 multumesc am sa incerc si va anunt daca e vreo schimbare Link spre comentariu
Vizitator Radut Ovidiu Adrian Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 nu am v pe panou si nici recall nu gasesc pe telecomanda nu gasesc recall pe tele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum