Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sper ca ati downloadat fisierul sursa .bas pentru ca numai este disponibil.

Puteti sa incepeti prin a traduce termenii din turca in romana.

Editati fisierul .bas folosind Notepad++ si inlocuiti termenii in limba turca cu termenii in limba romana (sau in ce alta limba doriti).

Postati fisierul modificat aici si un coleg binevoitor care are BASCOM il va compila si va posta fisierul .hex.

Inteleg ca acest lucru il doriti.

Editat de mars01
Link spre comentariu

A 2 a varianta pare mai ok dar totusi vad ca din hex este o problema.

Spre ex daca testati si voi o sa vedeti ca daca setati *reset* de ex 255 grade si intrati inapoi in setari, pe ecran ramane acel 5 grade de la sfarsit.Daca e 233 grade, ramane 3 pe ecran .Poate nu ma exprim bn dar, simulati si vedeti despre ce vb :)

Link spre comentariu

Cred ca am rezolvat problema in versiune asta. Vreau sa fac o versiune in C a programului deoarece, portat sau de la zero, codul asta in PROTON IDE e "zapacit" si se face risipa de memorie la stergerea LCD-ului.

Pe viitor daca mai faceti alta statie sa cautati un proiect cu algoritm PID sau PI de control al temperaturii, astea ON/OFF nu sunt precise din cauza inertiei materialelor.

MAX6675PROTON_RO.hex.txt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări