manolo Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Deci sa inteleg ca platbanda se sprijina de locasul cuvei in punctul zero? Link spre comentariu
ASZ12 Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 da,de aceea cuvele sunt mai sus,cele doua platbande de Al in pct 0 al cuvelor sunt asezate cam 50% din lungimea lor,cat despre reglarea pct 0 al servourilor este chiar mai simplu :slabesc suruburile(se vede in poza) de pe bucsile platbandelor,misc servourile din radiocomanda (asta cand o s-o am) sa ma asigur ca este la capat (pct 0) dupa care le strang la loc definitiv Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Deci mai ai timp de finisari ,colturi rotunjite ,muchii pilite etc, si sa te gindesti la niste tampoane ,un plastic sub platbanda ca sa nu zgirii gelcoatul. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 corect !,chiar trebuie ceva dedesubt,ma gandeam la niste cauciuc o sa vad, pana atunci o sa finisez tot Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Poti incerca o protectie ce se pun la usile auto . Link spre comentariu
ASZ12 Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 nu imi dau seama ce fel de protectie dar o sa gasesc eu ceva,poate niste mini tampoane de cauciuc Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Ma refer la asa ceva: Sint multe modele pe la magazinele auto , e asa doar o parere ,sint multe solutii se poate pune si un banal dop de cauciuc taiat felii. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 da, posibilitatile sunt numeroase totusi pana una alta trebuie sa cumpar o radiocomanda si intre HK6S si Turnigy TGY-i6 as alege una cu fail-safe,ce imi poti recomanda ? Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 HK-6s ,merge 400m cu antena in barca ,simpla si bunicica ,a venit cineva cu una de 3 ani ,fara probleme. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 ok , atunci HK-6s sa fie ,insa probabil nu strica si un fail-safe Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 E belea ,nu am timp sa-ti explic ,la avioane da va face un cerc si intra iar in raza de actiune ,la barci o sa intre in stuf. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 da, ,am inteles,ma opresc la HK-6S !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum