Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echipare barcuta

ASZ12

Postări Recomandate

salut!

vad ca pe aici este liniste asa ca m-am gandit sa animez putin lucrurile,deci, dupa ce m-am chinuit o buna perioada de timp sa-mi construiesc o barca de nadit din forex si dupa ceva munca si timp pierdut am renuntat (pentru moment) si mi-am cumparat o coca din fibra si am trecut la echiparea ei !!

atasez niste poze si odata cu avansarea lucrarii vin cu poze noi.

precizez ca din cauza timpului lucrarea avanseaza cam greu

post-199011-0-20662100-1439745841_thumb.jpg

post-199011-0-21987600-1439745947_thumb.jpg

post-199011-0-77414800-1439746012_thumb.jpg

post-199011-0-26220900-1439746130_thumb.jpg

post-199011-0-84816400-1439746233_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ASZ12

15

• manolo

10

• albasete

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut.  Ce dimensiuni are coca ? Ce pret de achizitie a avut ?  In postul 2, poza 2 am vazut 2 motoare. Sunt dedicate pentru navo sau sunt recuperate din bormasini cu acumulatori ? Multumesc si spor la treaba !

Link spre comentariu

salut! aprox  800X300x250 ,pret 300,in postul 2 nu sunt doua motoare,este suportul pentru motor si servomecanismul pentru carma iar motorul este special pentru barcute !

multumesc,si inca cateva poze...

post-199011-0-87574100-1441765832_thumb.jpg

post-199011-0-57194600-1441765859_thumb.jpg

Link spre comentariu

1-Daca motorul este 755/40 nu are nevoie de racire chiar daca este alimentat la lipo 4s cu elice de 50 in trei pale.

2-la axul port elice dupa inelul de siguranta ai pus o saiba probabil din teflon ,dar dupa saiba ce ai pus?

Link spre comentariu

Pana acum totul ti-a iesit bine. Cred ca mai greu va fi cu echilibrarea barcii cand i-i pui acumulatoru lsi partea electronica. Felicitari si succes !

"...dar dupa saiba ce ai pus?" Probabil mai trebuia inca o saiba de teflon ?

Link spre comentariu

Hai sa-ti raspund aici,ai o inclinare spre lacatuserie ,faci lucrurile prea complicat ,asta e parerea mea 

post-178406-0-76912200-1442341150_thumb.jpg

Doua bucsi de alama ,un ax plin de dural ,cuva fixata cu 2 suruburi M4 cu saiba inclusa si cu marginile cuvei care se sprijina de capac ,zic ca este suficent.

Link spre comentariu

salut !

da este un pic complicat(puteam folosi cornier de Al) dar,gaurile au fost date cand am luat barcuta ele fiind date un pic cam in spate si astfel cuva daca o montam direct pe ax  era prea inafara plus ca axul pe care l-am folosit este de 6mm (diametrul),daca il mai si gauream nu mai prezenta garantie oricum o fac nu sa o vand ci sa o folosesc cat despre faptul ca am inclinare spre lacatuserie,nu sunt nici macar pe aproape

Link spre comentariu

Era interesant sa fi pus si cuva sa vedem cum arata ,asa la ochi gaurile par a fi fost date bine ,dar e greu de spus ,procedura de insemnare a gaurilor e un pic mai complicata ,in general se foloseste ax de 8mm ,ar fi bine sa folosesti suruburi din inox sau alama ,daca nu trebuiesc protejate cu lac.

Link spre comentariu

Da cum banuiam ,marginea din spate a cuvei nu are punct de sprijin ,in acest caz sevoul va sta in tensiune si va consuma foarte mult,in functie de model se si poate arde cu consecinte neplacute , ai sa zici ca ii confectionezi niste ceva ,o sa arate urit ,plus ca pe acolo pot intra tot felul de boabe si daca nu ma inseala ochiul cuva in punctul zero parca sta aplecata spre exterior ,lucru total gresit.

Link spre comentariu

pai nu se sprijina pe marginea din spate a cuvei,se sprijina pe platbanda de Al  de dedesubt(adica in punctul 0 este asezata complet) si nu ramane in tensiune iar faptul ca sta un pic aplecata spre exterior este ca nu  le-am fixat definitiv

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări