Letcon Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Pacat de amplificator ca a ajuns in starea asta.Dupa cum se vede nu s-a facut curatenie in el niciodata si nici tu nu prea inclini sa faci.Ai putea sufla macar praful ca sa nu ai si alte surprize mai tarziu...asta in caz ca reusesti sa-l repari. Link spre comentariu
lukeme Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Lasa ca pune un ventilator mai puternic si scoate praful, automat! Link spre comentariu
zal Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Da, prima măsură după identificarea defectului e curăţenia, sau după ce-l desfaci în cazul unuia funcţional. Nu se prea face înainte ptr a nu şterge urmele ''crimei''. Noroc că amplifurile murdare sînt destul de rare, puţin praf e normal, însă acolo e cam mult. Link spre comentariu
HelliosSun Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Mai am o intrebare.Eu aveam pe statie doua boxe pe 8ohmi.Mai am acasa doua boxe Aiwa sx-ns30 de 60w dar sunt pe 6ohmi.Vineri imi ajung finali 2sc5200.Pot sa pun pe doua canale pe alea de 8ohmi si pe doua pe cele de 6ohmi fara sa se ardă finali?? Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Vrei să scrii ''ieşiri'' că canale ai doar două, stîngul şi dreptul, fiecare cu două ieşiri de boxe şi cîte una de cască. Conectate ambele rînduri de ieşiri cu boxe de 6 şi 8 Ohmi, vei avea sarcini de 3,428 Ohmi ptr trz finali. Dacă sînt clone bune rezistă trz, nu prea rezistă sursa de alimentare şi s-ar putea arde siguranţele. Editat August 24, 2015 de zal Link spre comentariu
HelliosSun Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Am pus asa de proba un minut doar pe alea de 6ohmi si chiar se auzeau bine cand mergea statia.As incerca daca nu sunt riscuri mari.Daca ziceri ca s-ar putea sa se ardă iar finalii mai bine lasa.Eu abia astept sa imi vina piesele si dupa daca merge sa ascult putin cu toate boxele sa se ardă iar.Nu exista alta modalitate sa fac cumva sa fiu asigurat ca nu se intampla nimic ???? Editat August 24, 2015 de HelliosSun Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Am scris că se pot arde siguranţele ca să scape finalii dacă sînt de calitate, altfel se ard întîi ei şi în fracţiunea de secundă următoare siguranţele din alimentare (poate şi cele de la ieşire). Link spre comentariu
HelliosSun Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Daca doreste cineva boxele SA IMI DEA MEASAJ. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum