Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire finali statie Pioneer SA5300

Postări Recomandate

Da, prima măsură după identificarea defectului e curăţenia, sau după ce-l desfaci în cazul unuia funcţional. Nu se prea face înainte ptr a nu şterge urmele ''crimei''.

Noroc că amplifurile murdare sînt destul de rare, puţin praf e normal, însă acolo e cam mult.

Link spre comentariu

Vrei să scrii ''ieşiri'' că canale ai doar două, stîngul şi dreptul, fiecare cu două ieşiri de boxe şi cîte una de cască. 

Conectate ambele rînduri de ieşiri cu boxe de 6 şi 8 Ohmi, vei avea sarcini de 3,428 Ohmi ptr trz finali. Dacă sînt clone bune rezistă trz, nu prea rezistă sursa de alimentare şi s-ar putea arde siguranţele.

Editat de zal
Link spre comentariu

Am pus asa de proba un minut doar pe alea de 6ohmi si chiar se auzeau bine cand mergea statia.As incerca daca nu sunt riscuri mari.Daca ziceri ca s-ar putea sa se ardă iar finalii mai bine lasa.Eu abia astept sa imi vina piesele si dupa daca merge sa ascult putin cu toate boxele sa se ardă iar.Nu exista alta modalitate sa fac cumva sa fiu asigurat ca nu se intampla nimic ????

Editat de HelliosSun
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări