adicontakt Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Cum le stii tu pe toate. Dar doua pahare de vin rosu sunt bune? Sau vinul nu e alcool ,nu de alta dar stiu ca pube circulatia in miscare si chiar e recomadat pe frig lucrul asta. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) validae ,, te contrazic '' >> tii minte cainii salvatori,aceia cu butoiasul de tarie la gat ?? Editat Septembrie 18, 2015 de dan-a2 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Pentru cei ce preferă alcoolul pe frig: http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/alimentatie-sanatate/5687-alcoolul-nu-ajuta-in-caz-de-hipotermie-.html Preferabil ar fi totuși să lăsăm offtopicul și să continuăm cu tălpicii electrici, fiindcă despre ei era vorba. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Rau face alcoolul in exces lucru de care nu s a pomenit Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Sant ceva foli adezive, nu stiu cat rezista la indoire. Link spre comentariu
misu tdi Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Am vazut pe net, banda de carbon, pare o tesatura. Sant fasiilungi de fibre de carbon dispuse pe lungime si ca suport fibra de sticla, pe latime. Oare aceasta banda, conduce curentul electric ?Pe ebay, am vazut ceva in poze, aceasta banda prinsa in int talpicilor. Se gaseste si pe la noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum