Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bocanci cu incalzire electrica.

misu tdi

Postări Recomandate

Conform zicalei, iarna car si vara sanie... Vreau sa imi confectionezi niste branturi incalzite pt bocanci, pe timp de iarna. Am vazut la cineva adusi din state, la 300 dolari si se incalzea numa in fata zona la degete. Stiu ca acest forum are meseriasi adevarati, de la care astept o idee de confectionare a unei rezistente, care sa incalzeasca branturile, pe baza de acumulator si care ar fi mai eficient. O zi buna va doresc.

Link spre comentariu

Ieri am vazut la Kaufland asa ceva,in jur de 18 lei erau la reducere.Erau o pereche de branturi din care ieseaua doua fire si atasat doua suporturi a cate 3 baterii AAA.Deci probabil nu merita sa faci.Pe pachet scria ca incalzesc pana la 4 ore .

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Consumul de alcool pe vreme friguroasă face mai mult rău, duce la răcirea mâinilor și picioarelor, deși ,,pe interior,, dă momentan senzația de căldură.....

Așa că mai bine băgați câțiva acumulatori ,,la ciorap,, și beneficiați de o încălzire reală cu tălpicii electrici...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări