Florin berdila Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Domnilor am o intrebare vrea sa fac o sita de moara sa o gauresc Si va intreb cum se traseaza corect o tabla sa iasa gaurile la distante normale este vreo logica va rog sa ma ajutati ca am nevoie sa fac sita la moara de urluiala Link spre comentariu
florianmro Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Daca gaurile nu sunt mari si suficient de dese ai potea aplica peste tabla o foaie de caiet de matematica pe care sa o lipesti si sa marchezi cu punctatorul toate intersectiile liniilor apoi sa treci la gaurirea propriu-zisa , desigur de preferat cu o unealta gen masina de gaurit verticala .In felul asta gaurirea e mai precisa decat daca vei da gaurile cu masina de gaurit de mana .Daca nu merge si cu asta din urma. Astfel scapi de erorile aferente unei trasari direct pe tabla cu acul de trasat si linia metoda mai laborioasa si de o mai mare atentie Link spre comentariu
leo 17 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 daca o sa cauti o sa gasesti ...cu o bere la remat faci minuni ..:)iti si taie ,ti le pun si in ziar ,,sitele pregatite de drum ...nu stiu daca se merita efortul de a face tu sita cand mai ieftin e sa o cumperi ..dar daca vrei sa pui suflet ..e ok Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Am inteles dar daca as dori sa o trasez eu ce distanta sau ce formula se aplica in functie de marimea gaurilor Link spre comentariu
validae Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 De ce nu iei o sită deja făcută și punctezi găurile prin suprapunerea ei peste tabla brută ? Din experiență spun că trebuie să dai găuri de minim 4-5 mm distanțate la circa 2-3 mm între ele.O sită prea deasă nu e avantajoasă și poate duce ușor la blocarea motorului. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Am inteles dar sa spunem ca as dori sa o trasez eu si so gauresc tot eu cum ar trebui sa trasez distantele dintre gauri aici nu stiu eu poate imi aratati un desen va rog Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Am facut zeci de site, la moara cu foaie de caiet de matematica, si sincer e chin si munca de chinez obosit. Cineva mai sus explica procedura, destul de usoara , se lipeste foaia peste tabla si la fiecare intersectie de pe foaie se puncteaza daca faci gauri de maxim 4mm si minim 2mm la mai mare de 4mm se lasa un rand si unu se puncteaza treaba este ca tabla ordinara nu este tratata si se indoaie cautati site gata facute sunt mult mai ieftine de facut si calitatea este mult mai ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum