Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere difuzoare Eminence

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Urmeaza sa cumpar doua difuzoare de 12 inch Eminence ME12-2008 made USA

cat ar merita aceste difuzoare?

As vrea sa fac un proiect pe 2 cai pentru casa nu am mari pretenti

post-246101-0-90930400-1439650726_thumb.jpg

post-246101-0-23057700-1439650729_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

2

• Tomsa Cosmin

2

• sesebe

1

• cata_124

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Parerea mea este ca pt casa si numai in doua cai nu o sa mearga prea bine, o sa-i lipseasca din medii.....dar depinde si cu ce anume vrei sa-l cuplezi.

Link spre comentariu

1. Nu va inteleg ce cautati cu difuzoare de sonorizari in casa. Mai si spui ca le vrei pentru acasa.

2. Pentru casa se recomanda boxe hi-fi.

3. Cumpara boxe gata facute pe la 200-500 de lei si termini povestea, care in casa o sa dea foarte bine.

4. Boxele de sonorizari nu au calitate/fidelitate, astea sunt facute sa urle tare.

Editat de cata_124
Link spre comentariu

1. Nu va inteleg ce cautati cu difuzoare de sonorizari in casa. Mai si spui ca le vrei pentru acasa.

2. Pentru casa se recomanda boxe hi-fi.

3. Cumpara boxe gata facute pe la 200-500 de lei si termini povestea, care in casa o sa dea foarte bine.

4. Boxele de sonorizari nu au calitate/fidelitate, astea sunt facute sa urle tare.

Nu inteleg ce ai tu impotriva ca eu imi pun boxe de sonorizari in casa ,am vrut doar niste pareri si cam cat ar merita... 

Link spre comentariu

Difuzoarele alea au fost produse acum 15-20 ani , dar sunt o referință în sunet !Poți face un proiect BR , volum intern 70 L , acord 55 Hz .Datorită SPL-ului uriaș , trebuie să folosești pentru redarea înaltelor un difuzor de 1" evident împreună cu un horn ( cu o dispersie mai mare de 90 x 40 pentru audiții în casă ) .

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator audio1

Despre Eminence . am probat mai multe modele si fata de Dibeisi sau fata de SAL sau fata  ce se mai gasesc pe la noi Eminence chiar au un randament foarte ridicat .Pentru incepatori sau pentru primul proiect  nu recomand absolut de loc construirea boxelor tip bas reflex .aceste boxe trebuies calculate "la sange" ceea ce presupune cunoasterea exacta a volumului de aer din interior lucru mai greu de obtinut .Acoli in interior trebuie scazut volumul conului membranei , volumul magnetiului , si iricum boxa bas reflex trebuie acordata cu generatorul de semnale .Eu sutn de acord cu cata_124 in casa trebuiesc difuzoare de casa .Seara sau chiar noaptea ascultate la volum mic si foarte mic acese difuzoare de concertisi pierd din "efectul " lor de difuzoare grozave .Dar cum s-au vazut unii care dorm si cu motocicletele in pat , de ce nu ? Pasiunea conteaza .Si sa fie omul multumit .Eminence fabrica difuzoare de concert si se axeaza mult pe deformarea intentionata a sunetului pentru a forma un efect  specific siinconfundabil de jaz, blues, rock sau country .In general nu sunt pentru auditii , nu sunt pentru a reda cu fidelitate un sunet inregistrat , Ele sutn pentru concerte live .Pentru casa exista solutii muuult mai bune .Dar in fine , Eminence sunt  niset difuzoare cu personaliate , "dansele" chair spun ceva  si daca doriti sa impresinoatipe cineva cu ele o sa reusiti 100 % . Sunt difuzoare care transmit multa forta  si o transmit lejer .Toate cele bune .Adrian / Brasov .

Link spre comentariu

Aiurea .Majoritatea firmelor constructoare de incinte au rateuri celebre la unele modele , folosind combinații nepotrivite de difuzoare , și pentru asta oferă explicații raționale , pur economice , pentru toate rateurile acustice din categoria low cost , entry level .Nu înțeleg de trebuie să vă inspirați copios din asemenea soluții de compromis ...Există și difuzoare PRO adecvate audițiilor casnice , au existat dintotdeauna și vor exista și in viitor .Trebuie " ceva " experiență ca să identifici soluția corectă ... Dar fără niciun fel de compromisuri economice ( nu e bani :) etc ) sau de disponibilitate ( nu se găsește modelul optim de difuzor etc ) sau de gabarit ( e prea mare etc ) !Daca mai suprapunem și problemele acordului corect al incintei , ale coerentei fazei și liniarității caracteristicii de frecvență - amplitudine sau al finisajului exterior , descoperi că nu este o provocare oarecare .Userul @felixx a dovedind că e posibil , dar cu foarte mult suflet investit , timp și bani .Experiență are suficientă !Desigur , este certificată cu premii internaționale .Concluzia mea : construcția incintelor de calitate nu este de nasul oricui .Doar " unii " pot obține rezultate decente , restul vor obține niște cotețe urlătoare .

Editat de Victor
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator klauss

buna.

vreau si eu sa spun cate ceva. am 35 de ani si cam de la 18 ani sunt pasionat de difuzoare boze si aplificatoare. am construit multe boze si 5 amplificatoare.  la putere mare peste 150w nu mai se aude fidelitatea nu ai cum sa auzi fidelitatea de la 150 in sus. zgomotu este prea mare ca sa mai poti auzi fidelitatea. cabinetele deschise sunt pt a se auzi basu cat de tare posibil. se aude dar nu se simte. basul trebuie sa-l simti nu sa te doara capu de la bas. momentan am doua boxe FISHER HI FI.pe bass compresie 3 cai de ascultat in casa. toate 3 difurile au membrana de hartie.si au un bass dulce lin care il simti in pat si la volum redus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări