mely17 Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Buna seara. Am un tv lg 32lg2100 cu urmatoarea problema Display: LC320WXN SB A3 Eu banuiesc a fi ecranul de vina. Aveti alte idei? Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Si merge asa , oricat il folosesti ? N-as zice ca e display-ul dar e posibil , eu n-am mai intalnit sa faca un defect asa , pare chiar ritmic ... de obicei cand e rau nu-si mai revine , sau are contact imperfect si isi poate reveni dar numai cand il misti sau cand se incalzeste , sau merge bine initial si se strica dupa ce se incalzeste si nu-si mai revine decat oprit . Trebuie oricum intai verificate si curatate toate conexiunile t-con - placa de baza si display si masurate tensiunile pe t-con sa nu varieze in momentul cand nu afiseaza corect. Nu se vede foarte bine , partea de sus a imaginii e complet corecta pe cativa centimetri sau si acolo se manifesta ceva ? Editat August 14, 2015 de Depanatoru Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Se aseamana oarecum cu : http://www.elforum.info/topic/106519-led-lg-42lw5500-fara-imagine/ Link spre comentariu
mely17 Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Am masurat tensiunile pe placa control si tensiunea VGL imi variaza intre 3-7V. Daca scot panglica de la ecran este satbil 7V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum