Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer E1-531 cu hdd, ssd si dvd-rw intern

Marius84

Postări Recomandate

Salutare!Este posibil sa las hdd si dvd-rw la locul lor pe aceasta placa si sa conectez intern un ssd? Ar mai fi loc fizic. Oare southbridge- ul mai are vreo iesire sata nefolosita?

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius84

2

Top autori în acest subiect

Pana la urma, m-am gandit la un alt mod de a privi problema:

1. Elimin placuta wi-fi din portul mini pci.

2. Pun in locul acesteia un ssd m-sata de 64gb care va inlocui practic partitia sistem.

3. Introduc un hub usb in laptop, il conectez la un usb pe placa de baza, efectiv intrerup  liniile de date spre mufa usb, le leg la intrarea hub-ului, iar din iesirea hub-ului leg alte linii de date, D+, D- la mufa laptopului, ca sa nu pierd un port usb.

Ceea ce nu stiu cum sa fac este urmatorul lucru: Cumpar un adaptor usb la mini pci si folosesc in continuare adaprorul wi-fi original al laptopului, sau cumpar un adaptor wi-fi usb? As vrea sa leg antena wi-fi a laptopului la acest adaptor, se poate? De ce sunt doua fire de antena? Am vazut explicat pe net ca un fir este main si celalalt este aux antenna. A, si inca un lucru: cei 5v pentru hub ii iau de la usb, sau din alta parte? Cum recomandati?

Sper sa primesc ceva sfaturi de la dvs...

Editat de Marius84
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări