adrianvmx Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Telecomanda originala lipseste , dar am incercat sa programez telecomanda universala URC22B . Nu comunica sub nici o forma cu televizorul!!! am schimbat memoria si dumpul , receptorul IR, am verificat traseul pana la procesor (tensiune 0,40 - 0,70 ) in timp ce butonez telecomanda. Exista posibilitatea ca procesorul sa fie defect sau fara telecomada originala nu functioneaza ?!! Va multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Ce procesor are? Link spre comentariu
iuliantv Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) procesor ,,MN152810,, nu-l mai chinuiti pana nu aveti telecomanda compatibila ,a-ti incercat cautare automata cu urc22? apasati set si tv in acelasi timp ledul ramane aprins apasati iar set si ledul clipeste si acum la cca 3 secunde apasati tasta power pana tv-ul dv se opreste si apasati rapid tv pentru memorare, o cautare automata dureaza 20-30minute Editat August 14, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
tehtronics Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 RCN1A, RCN2A, P830, IR70 ... Link spre comentariu
adrianvmx Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Functioneaza perfect cu RCN2A , dar ma speriasem eu ca nu reuseam sa programez cu universala ....am cam muncit degeaba ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum