modoran Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Pai si integratul are 4A vv daca nu ma insel,se depaseste curentul maxim admisibil pe iesiri si mi se pare ca si puterea disipata de capsula (nu am stat sa calculez, posibil sa ma insel) Link spre comentariu
lukeme Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 In fisa tehnica scrie clar: repetitive peak output current 7,5A. Link spre comentariu
modoran Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Asa este, 7,5A, eu ma uitasem la altele ce au mai putin si am presupus ca e la fel . Imi cer scuze. Link spre comentariu
lukeme Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 (editat) Toti mai gresim din cand in cand. Editat August 23, 2015 de lukeme Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Imi puteti recomanda schema pt preamplificator audio stereo? Vreau ceva ieftin si cat de cat fiabil,el va fi folosit pt tda 7294. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 http://sound.westhost.com/project88.htm Figura 4. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 7294 nu prea are nevoie de preamplificator, te complici inutil. Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 (editat) Cam are nevoie de 1v . Am avut un corector de ton mai vechi dar nu l-am asigurat când l-am testat si l-am prajit. Inainte sa cada se auzea f clar si puternic...iar ala scotea vreo 1,5 volti Editat Octombrie 28, 2015 de alexim_mihai Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Daca nu vrei si un corector de ton poti merge linistit fara preamplificator. Daca tensiunea sursei este prea mica, poti sa mai cresti amplificarea un pic din bucla de reactie. Apropo ce sursa de semnal folosesti? Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 http://s15.postimg.org/ew3zcvmzv/20150715_195920.jpg http://s4.postimg.org/tbikb18b1/20150715_200035.jpgacest egalizator nu se poate modifica ? vreau sa fie mai sensibil la intrare semnal, el suporta maxim 2 volti. Sa pot preamplifica semnalul din el la o tensiune de 1 v. semnalul este de pe calculator, dar are maxim 500 mV, e mult prea putin, asa se aude ca vechiul amplificator tda 8560q Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 (editat) Schema mosu, schema. Dupa poze o sa primesti recomandari de genul: condesatorul rosu din dreapta trebuie inlocuit cu unul galben...etc. Afost luat kit deci ai si schema. Daca nu caut-o si posteaz-o! edit: scuze, se pare ca ai numai verzi... pune rosii ca se aud mai tare. Editat Octombrie 28, 2015 de sesebe Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 (editat) Schema nu o am , Adelaida o are :(... Iar ei iti dau doar datele minime pentru montaj apropo de condensatori, l-am modificat, am taiat frecventele mai jos de 100 hz cum era elMa gândeam sa schimb rezistorii din intrare semnal, ca semnalul sa fie mai puternic, sau sa caut sa modific schema si la tranzistorul ala sa fac o schema ca la Darlington. Editat Octombrie 29, 2015 de ratza Nu mai cita răspunsul anterior. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 (editat) Cum vrei sa modifici o schema pe care nu o stii? Placa este la tine. Aloca-ti timp sa extragi schema. Placa nu pare foarte complexa...deci? Altfel nu ai sa obtii nimic bun. Revin-o cu schema. edit: nu se poate modifica sa creasca gainul. Integratul nu permite, decit daca mai adaugi un etaj de amplificare. Editat Octombrie 28, 2015 de sesebe Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 N-ai nici-o sansa sa maresti amplificarea direct pe schema egalizorului Rezistenta de la amplificarea OP ampului este in interiorul integratului si n-ai decat sa ii pui un preamplificator dupa egalizor http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet/sanyo/ds_pdf_e/LA3600.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum