Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de unde descarc windows?

Vizitator mirell2000

Postări Recomandate

Florin Mulies in aceasta sectiune cat si in multe altele sunt un simplu utilizator ca si domnia voastra.

Modoran ce hardware "produce" Micromoft ce ruleaza linux? Nu-mi spune ca cei 3 soareci ai mei si tastatura au kernel linux, nici macar pentru controlerul de xbox nu e nevoie de un SO. Se stie insa ca echipamentele lor mobile si Xbox-ul ruleaza "windows", poate ceasul sau webcamurile ruleaza linux desi daca nu sunt in stare sa isi dezolte propriul soft e clara treaba .. :rade:

Nu cred ca vand in mod direct produse ce ruleaza linux ci mai degraba folosesc linux in cadrul companiei (statii de lucru / servere). Bine pana la urma tot un fel de vanzare e si asta pentru ca pe respectivele servere se pot vinde produsele / serviciile lor.

Zal se vorbeste despre piraterie dar nu pe elforum, cauta forumurile si canalele de discutii specializate in asa ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări