zal Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Cît priveşte pirateria, sau cum îmi place mie să-i zic haiducia, e ca un lucru ruşinos pe care-l face toată lumea în privat dar despre care nu se vorbeşte. Link spre comentariu
Stefan Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Florin Mulies in aceasta sectiune cat si in multe altele sunt un simplu utilizator ca si domnia voastra. Modoran ce hardware "produce" Micromoft ce ruleaza linux? Nu-mi spune ca cei 3 soareci ai mei si tastatura au kernel linux, nici macar pentru controlerul de xbox nu e nevoie de un SO. Se stie insa ca echipamentele lor mobile si Xbox-ul ruleaza "windows", poate ceasul sau webcamurile ruleaza linux desi daca nu sunt in stare sa isi dezolte propriul soft e clara treaba .. Nu cred ca vand in mod direct produse ce ruleaza linux ci mai degraba folosesc linux in cadrul companiei (statii de lucru / servere). Bine pana la urma tot un fel de vanzare e si asta pentru ca pe respectivele servere se pot vinde produsele / serviciile lor. Zal se vorbeste despre piraterie dar nu pe elforum, cauta forumurile si canalele de discutii specializate in asa ceva. Link spre comentariu
Elef Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 (editat) Microsoft a contribuit la kernelul de linux fiindca are tot interesul Hyper-V sa poata rula masini virtuale cu linux. Editat August 15, 2015 de Elef Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum