Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de unde descarc windows?

Vizitator mirell2000

Postări Recomandate

La salariile de cacat care le avem noi oamenii de rand sa imi spui si mie cine ar da atatia bani pe Windows 7 , nu ma refer la ingineri ,manageri si alte functii inalte...

Link spre comentariu

Deja a apărut Windows 10 în limba română?

Eu am facut upgrade de la windows 7 home premium in limba romana si limba s-a pastrat si in windows 10.  

Windows 10 pro poate instala pachete de limbi de la windows update daca vrei.

Link spre comentariu

Imi amintesc ca acum cativa ani am trimis cuiva in Israel prin messenger un serial key(bun) de xp...I se innegrise ecranul,wga-ul bata-l vina.Instalarea sistemului o facuse contracost  un tip care cu asta se ocupa.Asa ca daca si la aia se umbla cu dracii...

Link spre comentariu

Stimabile Florin Mulies pentru ca acest "site" sa existe trebuie sa fim impotriva pirateriei, indiferent daca avem SO cu licenta sau nu. In schimb exista destule alternative la Windows ce nu necesita licenta, unele dintre ele fiind extrem de apreciate si sponsorizate de catre Microsoft, INTEL, IBM, Oracle HP, ALTERA, XILINX, Google, CISCO, HUAWEI, Broadcom, Nokia, Samsung, LG s.a.m.d

For the first time, Microsoft appears on list of companies that are contributing to the Linux kernel. Ranking at number 17, the company that once called Linux a “cancer,” today is working within the collaborative development model to support its virtualization efforts and its customers. Because Linux has reached a state of ubiquity, in which both the enterprise and mobile computing markets are relying on the operating system, Microsoft is clearly working to adapt.

Sursa citatului: http://www.linuxfoundation.org/news-media/announcements/2012/04/linux-foundation-releases-annual-linux-development-report

Link spre comentariu

Stimabile Florin Mulies pentru ca acest "site" sa existe trebuie sa fim impotriva pirateriei, indiferent daca avem SO cu licenta sau nu. In schimb exista destule alternative la Windows ce nu necesita licenta, unele dintre ele fiind extrem de apreciate si sponsorizate de catre Microsoft, INTEL, IBM, Oracle HP, ALTERA, XILINX, Google, CISCO, HUAWEI, Broadcom, Nokia, Samsung, LG s.a.m.d

Sursa citatului: http://www.linuxfoundation.org/news-media/announcements/2012/04/linux-foundation-releases-annual-linux-development-report

sunt perfect de acord ca nu trebuie sa promovam pirateria prin intermediul elforum si in nici un alt fel, dar pt asta ar fi trebuit ca dvs, moderator fiind (nu stiu daca sunteti pe aceasta sectiune si imi cer scuze) ar fi trebuit sa inchideti si sa stergeti acest topic. nu sa asteptati ca cineva sa puna un link catre un torrent...

Link spre comentariu

Cat priveste faptul ca Microsoft contribuie la kernelul de Linux, nu e nimic neobisnuit, avand in vedere faptul ca Microsoft vinde si produse hardware care foarte probabil folosesc Linux.

Ca si alti producatori de hardware, e mai ieftin sa modifice kernelul pentru nevoile lor decat sa rescrie de la zero totul.  Toate firmele ce contribuie la kernelul Linux gandesc asa, e pur si simplu mai ieftin pentru ei, nu ca o fac de placere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări