Vizitator marius_campu Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 la noi in oras nu poate nimeni sa decodeze nokia 6280 Link spre comentariu
rimache Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Daca ai cablu la el incearca cu USR V1.11, dar nu garantez. Il descarci de la http://www.flashgsm.ro/upload/details.php?file=462 Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 nu exista box si nici un programel disponibil ptr deblocare la 6280 si multe alte modele din seeria bb5. Dak vrei, ti-l deblochez eu la 4 mil jumate.dureaza insa vreo doua sapt. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 ce aberatie , 4.5 mil sa deblochezi in 2 sapt un telefon de 9 mil unii nu aveti limita .... Link spre comentariu
cav Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 tavi ..zici bine ... asa sunt unii .... Link spre comentariu
one Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 ce aberatie , 4.5 mil sa deblochezi in 2 sapt un telefon de 9 mil unii nu aveti limita ....Nu e nici o aberatie :partyman: atat costa o placa necodata. :smt005 Limita e data de posibilitati.Si telefonul face cam tot atat, codat. Am vazut tel. tipla cu 500RON, codate. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 si care e rostul cand suma totala face mai mult decat un telefon nou nout cu garantie si tot ce trebuie ? .....cumperi un telefon, apoi dai tot atata sa il schimbi, ca de fapt inteleg ca se schimba toata placa , nu se decodeaza Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 cum sunt multi care si-au cumparat din afara si au zis ca le pot decoda la noi fara probleme si au luat teapa, eu zic ca la 100 euro cat costa unul in afara si cu 4 mil ajungi numai bine.dect sa stai cu el la cutie si sa se devalorizeze.... Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 Lasa ca asa era vorba si la NOKIA1112 si acuma se face in 2 timpi si trei miscari.In cateva luni vor aparea boxuri coduri programe mai destepte :yawinkle: Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 mai aveti de asteptat hat! ca bb5-urile sunt aparute de vreo 2-3 ani si nu a aparut nimic pentru deblocat. doar pe la Dejan in Serbia dar am auzit ca ar vinde boxul care face numa anumite versiuni pe la 1 mil de $ Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 incearca in spate la intercontinental asta daca ai telefonul din italia sau spania .... cu anglia mai greu .... adica cel putin momentan..imposibil :prayer: :banghead: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum