Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se poate decoda nokia 6280

Vizitator marius_campu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

3

• Tavi

2

• cav

1

• rimache

1

Top autori în acest subiect

ce aberatie , 4.5 mil sa deblochezi in 2 sapt un telefon de 9 mil unii nu aveti limita ....

Nu e nici o aberatie :partyman: atat costa o placa necodata. :smt005 Limita e data de posibilitati.Si telefonul face cam tot atat, codat. Am vazut tel. tipla cu 500RON, codate.
Link spre comentariu

si care e rostul cand suma totala face mai mult decat un telefon nou nout cu garantie si tot ce trebuie ? .....cumperi un telefon, apoi dai tot atata sa il schimbi, ca de fapt inteleg ca se schimba toata placa , nu se decodeaza

Link spre comentariu

cum sunt multi care si-au cumparat din afara si au zis ca le pot decoda la noi fara probleme si au luat teapa, eu zic ca la 100 euro cat costa unul in afara si cu 4 mil ajungi numai bine.dect sa stai cu el la cutie si sa se devalorizeze....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

mai aveti de asteptat hat! ca bb5-urile sunt aparute de vreo 2-3 ani si nu a aparut nimic pentru deblocat. doar pe la Dejan in Serbia dar am auzit ca ar vinde boxul care face numa anumite versiuni pe la 1 mil de $

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator doriann

incearca in spate la intercontinental :) asta daca ai telefonul din italia sau spania .... cu anglia mai greu .... adica cel putin momentan..imposibil :prayer: :banghead:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări