Vizitator mirell2000 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 ce windows sa pun pe laptopu asta cu aceste configurari? : Condition : Used Laptop - very good condition. Make : Acer Model : Aspire One ZA3 Processor : Intel Atom (1.33 GHz) Memory : 2GB Hard Drive : 250GB SATA 7 sau xp sp2? mai exact care? Link spre comentariu
riderinblack Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 7-le pe 32 de biti, procesorul tau nu cred ca stie de x64...... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 7 Starter edition as propune. Link spre comentariu
sebi Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 io zic sa puneti un xp sp3 daca vreti sa nu fie stresat procesorul. Link spre comentariu
adryano Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Pentru mine Win7 are marea "calitate" de a stoarce la maxim resursele pentru a obtine performanta in functionare, chiar daca RAM-ul sau CPU-ul este incarcat, in timpul rularii aceast lucru nu se sesizeaza. In XP situatia e un pic inversa, daca schioapata partea hardware, acest lucru se resimte in timpul rularii. Deci aveti de ales in a pastra partea hardware, dar sa stringeti din dinti atunci cind OS-ul e supraincarcat -> XP, ori va permiteti moftul de a stoarce maxim ce se poate din laptop, in schimb rulare mai lejera ->W7. Parere mea...eu am un laptop pe care rulez XP de 7 ani(T3200, 3Gb RAM), iar de reparatii nu a avut nevoie, cu toate ca-l folosesc zilnic 5-10 ore. Link spre comentariu
modoran Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) Eu as propune windows 10, bineinteles. Nu consuma mai multe resurse ca windows 7. Ai 2GB de RAM, o sa ruleze cat de cat decent. Nu recomand windows xp, decat el mai bine pui Linux Mint pentru navigare pe internet si altele. Editat August 13, 2015 de modoran Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Eu recomand windows 7 sau 8.1 (am vazut la mai multi si au spus ca sunt multumiti de el) pentru laptop, in rest Xp om observat ca este cam expirat deoarece im intelesc ca nu merge sa mai faci update-uri la el si sa folosesti toate programele. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 prima oara cand am pus xp nu am avut net 2 ani de zile si am stat fara updateuri si a mers de minune , asa ca asta cu updateurile poti sa o scoti din ecuatie , nu e relevanta Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 ok, am inteles, eu ma refeream daca vrei sa iti faci acum spunea cineva ca nu ii mai merge, nu stiu sigur. Link spre comentariu
Vizitator SP33D Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Windows XP nu este recomandat, este foarte vulnerabil in fata virusilor. Iti recomand sa instalezi Windows 7 Starter, dar sa sti ca nu este disponibil in romana. Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Windows XP nu este recomandat, este foarte vulnerabil in fata virusilor. Iti recomand sa instalezi Windows 7 Starter, dar sa sti ca nu este disponibil in romana. pintre care cel mai parsiv criptoblocker... am gasit la majoritatea care au adus angrenajele la mine acei care aveau XP. Link spre comentariu
Sylver Cheetah 53 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Eu recomand windows 7 sau 8.1 (am vazut la mai multi si au spus ca sunt multumiti de el) pentru laptop, in rest Xp om observat ca este cam expirat deoarece im intelesc ca nu merge sa mai faci update-uri la el si sa folosesti toate programele. Am XP pe un PC mai vechi şi primeşte update-uri... Chiar acum sînt pe el şi azi a primit un update pentru Malicios Software. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 XP nu mai permite update-uri de Google Chrome si Mozilla Firefox, update-uri esentiale pentru securitatea browserelor. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Opera ce are? Link spre comentariu
Sylver Cheetah 53 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 XP nu mai permite update-uri de Google Chrome si Mozilla Firefox, update-uri esentiale pentru securitatea browserelor. Ai dreptate doar în ceea ce priveşte Chrome. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum