Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce windows ?

Vizitator mirell2000

Postări Recomandate

Vizitator mirell2000

ce windows sa pun pe laptopu asta cu aceste configurari? :

Condition : Used Laptop - very good condition. Make : Acer Model : Aspire One ZA3 Processor : Intel Atom (1.33 GHz) Memory : 2GB Hard Drive :

250GB SATA

7 sau xp sp2? mai exact care?

Link spre comentariu

Pentru mine Win7 are marea "calitate" de a stoarce la  maxim resursele pentru a obtine performanta in functionare, chiar daca RAM-ul sau CPU-ul este incarcat, in timpul rularii aceast lucru nu se sesizeaza. In XP situatia e un pic inversa, daca schioapata partea hardware, acest lucru se resimte in timpul rularii. Deci aveti de ales in a pastra partea hardware, dar sa stringeti din dinti atunci cind OS-ul e supraincarcat -> XP, ori va permiteti moftul de a stoarce maxim ce se poate din  laptop, in schimb rulare mai lejera ->W7. Parere mea...eu am un laptop pe care rulez XP de 7 ani(T3200, 3Gb RAM), iar de reparatii nu a avut nevoie, cu toate ca-l folosesc zilnic 5-10 ore.

Link spre comentariu

Eu as propune windows 10, bineinteles. Nu consuma mai multe resurse ca windows 7. Ai 2GB de RAM, o sa ruleze cat de cat decent. Nu recomand windows xp, decat el mai bine pui Linux Mint pentru navigare pe internet si altele.

Editat de modoran
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu recomand windows 7 sau 8.1 (am vazut la mai multi si au spus ca sunt multumiti de el) pentru laptop, in rest Xp om observat ca este cam expirat deoarece im intelesc ca nu merge sa mai faci update-uri la el si sa folosesti toate programele.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Windows XP nu este recomandat, este foarte vulnerabil in fata virusilor. Iti recomand sa instalezi Windows 7 Starter, dar sa sti ca nu este disponibil in romana.

pintre care cel mai parsiv criptoblocker...

am gasit la majoritatea care au adus angrenajele la mine acei care aveau XP.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Eu recomand windows 7 sau 8.1 (am vazut la mai multi si au spus ca sunt multumiti de el) pentru laptop, in rest Xp om observat ca este cam expirat deoarece im intelesc ca nu merge sa mai faci update-uri la el si sa folosesti toate programele.

Am XP pe un PC mai vechi şi primeşte update-uri... Chiar acum sînt pe el şi azi a primit un update pentru Malicios Software.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări