Deann Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu schema TV-ului?Hisense LCD2601EU. main board e/rsag7.820.393a, e/rsag7.820.383aTV-ul functioneaza, imagine si sunet ok.Problema este la schimbarea canalelor, atat de pe telecomanda cat si panou frontal.Cu P+ si P-, afiseaza OSD-ul canalului + sau -, in timp ce blocheaza o fractiune de secunda imaginea pe canalul care este, dar nu schimba, revenind in continuare pe canalul care era initial.In schimb, apasand tastele numerice, schimba canalul.Restul comenzilor functioneaza perfect, atat din telecomanda, cat si din panou frontal.Toate tensinuile, ar parea ok... fara a avea o schema.Va rog, imi dati ceva idei pentru acest defect? Link spre comentariu
iuliantv Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 posibil soft corupt ,un reset din menu ati incercat sau nu se poate, sau un reset de service, http://monitor.net.ru/forum/files/lcd3203eu_service_manual_590.pdf Link spre comentariu
Deann Postat August 14, 2015 Autor Partajează Postat August 14, 2015 Rezolvat! Nu, nici din menu, nici din service, nu s-a putut nimic. Dupa multe "sapaturi", ajunsesem la gandul sa-i scriu un dump... Inimaginabil de simplu, dar fara o explicatie logica! I-am dat o noua memorare a canalelor, prin cautare automata, si totul este ok acum. Oarece insatisfactie profesionala la astfel de rezolvari... Sanatate domnilor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum