Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator TDA2003

HelliosSun

Postări Recomandate

Conteaza cati w are sursa de pc???????O sa pun becul plus coolerul si placa cu tda.Sper sa le duca pe toate 3.Si pana la urma in schema este tda1554 nu tda1558q.Merge sa pun tda1557q in loc de 1554?????

Link spre comentariu

Conteaza cati w are sursa de pc???????O sa pun becul plus coolerul si placa cu tda.Sper sa le duca pe toate 3.Si pana la urma in schema este tda1554 nu tda1558q.Merge sa pun tda1558q in loc de 1554?????

Editat de HelliosSun
Link spre comentariu

Conteaza cati w are sursa de pc???????O sa pun becul plus coolerul si placa cu tda.Sper sa le duca pe toate 3.Si pana la urma in schema este tda1554 nu tda1558q.Merge sa pun tda1558q in loc de 1554?????

Folosesti ce imtegrat vrei , cu schema aferenta lui.

Eu am spus doar o idee de etaj final.

Ideal ar fi ca sursa sa poata debita macar 350w.

Coolerul consuma putin.

Pot fi alimentate toate trei.

Link spre comentariu

Functioneaza bine?Ramane asta de realizat?Daca a fost facuta de dumneavoastra si merge o fac si eu.Este destul sa stiu ca a fost facuta de cineva si merge corect si fara probleme.Deci o sa fac rost de piese pt schema asta.O sa o alimentez de la o sursa de PC.

Link spre comentariu

Ok.Asta ramane ''batuta in cuie''.Ma apuc de strans piesele necesare.Revin cand am totul gata si dau verdictul.Va multumesc pt ajutorul acordat si timpul pierdut pt mine.

Link spre comentariu

Pentru o camera de 5x4m patrati este suficient.

Mai depinde si de ce pretentii audio are fiecare.

Eu am folosit acest integrat pentru a amplifica semnalul de la televizor.

Oricum pentru experiente este ok.

Link spre comentariu

Pentru o camera de 5x4m patrati este suficient.

Mai depinde si de ce pretentii audio are fiecare.

Eu am folosit acest integrat pentru a amplifica semnalul de la televizor.

Oricum pentru experiente este ok.

da dar nu cum spun producatorii acestor integrate ca scot enspe mii de wati.

Link spre comentariu

chestia cu TDA1558Q sa scoata 2x22w? nici o data in viata poate 2x10w si astia cu distorsiuni la puterea maxima.

1558 scoate 4x11W sau 2x22 in punte, cam toate astea auto au specificatiile astea.  

Pentru initiatorul topicului, vezi ca TDA1558 e relativ scump daca nu il ai deja, eu as folosi TDA7377, costa 5 lei bucata, e practic indestructibil (pe bune!) si scoate tot cam aceeasi putere, doar schema e diferita. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări