naetv Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 nu este marcat nimic pe cablaj ? schema de mai sus seamana cu ce ai ? poze cu cablaj de sus si spate in zona piesei care poza este cu zona piesei ? dupa cablaj , pare o dubla dioda - poza mai de aproape cu spatele placii in zona piesei , sa poti intelege ceva Link spre comentariu
catalin004 Postat August 28, 2015 Autor Partajează Postat August 28, 2015 deci la mine este q9 sau q12 pe placa...in schema nu vad nici un triac....are pe fiecare ramura....nu este dioda dubla...este altceva...ori mos ori triac.....ma mir ca nu a mai reparat nimeni asa ceva...nu stiu exact unde se afla, pentru ca nu sunt langa el fizic....doar am facut pozele... Link spre comentariu
liviutom Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 AOT 410 100V ; 150A - N channel mosfet http://www.vbis.cn/index.php?m=Download&a=show&id=8&l=en 1 Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Nu te supara, dar daca tu schimbi tranzistorii aia cu altii de la MIVAROM, atunci mai bine ii lasai pe aia vechi, ca n-o sa fie nici o diferenta. Practic o sa mearga amplificatorul o noapte, daca o sa mearga, si o sa faca iar fis, de data asta poate ai norocul sa-ti arda si bobinele la vreo doi basi.... Cat de greu era sa comanzi componente originale de la TME sau sa vorbesti aici pe forum cu cineva care stii sigur ca are originali?? Sa nu mai zic ca daca vrei sa aiba viata lunga ampul ala ar trebui sa-i pui si a cincea pereche de finali si sa faci o mica modificare la op-amp si atunci puteai sa speri sa ai un amp cat de cat bun. Noroc! Link spre comentariu
catalin004 Postat August 30, 2015 Autor Partajează Postat August 30, 2015 pai ce crezi ca cei originali erau mai buni? la ce pocnitoare de chinezarie e amplificatorul asta nu cred ca etse o diferenta....finalii i-am luat de la tme, insa pe astia mai mici nu....vroiam sa-i pun din recuperari rog si eu un echivalent...nu gasesc original Link spre comentariu
liviutom Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 (editat) pai ce crezi ca cei originali erau mai buni? la ce pocnitoare de chinezarie e amplificatorul asta nu cred ca etse o diferenta....finalii i-am luat de la tme, insa pe astia mai mici nu....vroiam sa-i pun din recuperari rog si eu un echivalent...nu gasesc original Unele variante Tamp. 2400 au montat in loc de AOT 410; 2SK3192 Editat August 30, 2015 de liviutom Link spre comentariu
catalin004 Postat August 30, 2015 Autor Partajează Postat August 30, 2015 (editat) da, dar cad caa acela are doar 30A Editat August 30, 2015 de catalin004 Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 pai ce crezi ca cei originali erau mai buni? la ce pocnitoare de chinezarie e amplificatorul asta nu cred ca etse o diferenta....finalii i-am luat de la tme, insa pe astia mai mici nu....vroiam sa-i pun din recuperari rog si eu un echivalent...nu gasesc original Pai cei originali eu zic ca merita, tin mai bine avand in vedere ca amplificatorul este supravoltat cu vreo 10V pe rail(SOA la limita limitelor!!!!)....mai ales daca montezi toate cele 5 perechi... si daca ai grija si de op-amp...cat despre AOT uite aici niste echivalente http://alltransistors.com/mosfet/crsearch.php?struct=MOSFET&polarity=N&pd=&uds=100&ugs=0&id=150&tj=0&fr=0&cd=0&rds=0&caps=TO220 desi nu sunt sigur ca ai nevoie acolo de 150A, nu mai tin minte schema si nici nu mai tin minte ce am folosit eu, sunt prea obosit acuma... revin maine cu detalii... Link spre comentariu
catalin004 Postat August 31, 2015 Autor Partajează Postat August 31, 2015 va astept Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 imi pare rau, nu mai tin minte ce tranzistoare aveam eu in acel T-amp, si numai din schema nu-mi dau seama nici eu, din poze nici atat, ca vad ca pe radiatorul ala iti lipsesc mai multi tranzistori. Macar stii in ce zona e tranzistorul ala?? in zona de amplificator AB sau in step-up-switcher??/ Ceva imi spune ca e in zona de inalta ... Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 nu vreau sa-l mai desfac acum.....i-am montat majoritatea pieselor si imi este greu sa-l dau jos de pe radiator.... Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Dar nu-i unul din tranzistoarele montate pe radiator?? Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 ba da.....sunt cate unul pe fiecare ramura Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Deci sunt mosfeturi....in schema data de colegul apar cate 2 pe ramura, IRF540....adica 4 pe canal...la mine a fost doar unul, ma gandeam ca pot pune cate 2, rezistentele fiind montate de producator deja (cele de 47 ohmi) Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 stie cineva de unde pot cumpara acel AOT?multumeesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum