Vizitator Petre-tech Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Salut.Problema tv-ului:-imaginea apare dupa aproximativ 30 de minute;-dupa ce apare imaginea de abia se vede.Pe sasiu scrie 02TA058L, iar pe eticheta de pe carcasa: Orion P2088MTS FTN2 PT90PSBGDK. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Intunecata rau?!?! Poate e dus tubul....ce ''natie'' este? Made in Lithuania cumva? Mariti screenul putin sa vedeti efectul!! Link spre comentariu
naetv Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 tensiunea de baza ? tensiunea pe G2 ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Tubul intra in discutie dar si filtrajele Link spre comentariu
Vizitator Petre-tech Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Tubul Made in Lithuania. Am vazut pe acest forum ca ar fi probleme cu acest tip de tub. Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Testerul ar spune daca e bun sau nu Link spre comentariu
Vizitator Petre-tech Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Mulțumesc pentru răspunsuri dar o s-o las baltă. Am intrat în ceață cu răspunsurile voastre. Am lăsat tv-ul să meargă 2 ore și nu mai apare imaginea. Nu vreau să supăr pe nimeni (pentru că nu sunt de meserie și nu îmi câștig existența din depanări) cu întrebări de genul cum să măsor tensiune de bază sau pe G2. Asta a fost ca un hobby, mai ales după ce am rezolvat 2 tv-uri cu șasiu 11AK30 prinsesem ceva curaj. Mulțumesc încă odată. Link spre comentariu
dan cod Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Relipeste cu atentie toata placa tk inclusiv smd urile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum