patrich Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 buna ziua, va rog am nevoie de schema la placa de comanda interfon Electra,codul scris pe PCB este "ELECTRA CIM.0910.PES; Am urmatoarea problema nu mai comanda yala,placa se alimenteaza cu +20v;+14v;din ce am masurat eu cititorul de cartela (este varianta cu o fanta in care se introduce cartela) fuctioneaza corect...; se poate testa aceasta placa separat,doar alimentata cu cele doua tensiuni si introducind cartela in fanta ar trebuii sa se comande releul care comanda yala de la usa sau procesorul de pe aceasta placa care este PIC16F873 este in comunicatie permanenta cu unitatea centrala ,banuiesc ca protocolul de comunicatie se face pe 2 fire COM,DATA,nu stiu de unde sa incep in concluzie....; orice sfat este binevenit; multumesc anticipat,o zi cu multa umbra,sanatate Link spre comentariu
leoncris Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Ai verificat bobina electromagnetului (impedanta )? Primeste ... comanda ? INTERFON.doc Link spre comentariu
patrich Postat August 12, 2015 Autor Partajează Postat August 12, 2015 buna seara, multumesc de raspuns ,releul care comanda yala nu se face-bobina releului se comanda din controler printr-un tranzistor care este ok(nu se da comanda din controler PIC.....) ,bobina nu am verificat-o am sa o verific si va mai deranjez..... ; o seara buna,sanatate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum