Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setare IP camera

aureliu67

Postări Recomandate

Buna ziua dl Stefan Nicolae. Va mai  amintiti de mine (PWM pic pt HHO)? Imi arde mereu mosfetii..(scuze de off topic)

Vroiam sa va intreb daca astfel trebuie configurat routerul.  trebuie cumva bifat in dreptul modificarilor?

post-223746-0-28794800-1439977233_thumb.jpg

Editat de aureliu67
Link spre comentariu

Da, imi amintesc subiectul respectiv dar nu mai stiam cine l-a facut practic. Daca arde mosfetul insemna ca schema este nepotrivita pentru cerintele dvs., probabail trebuie driver cu TB sau dedicat MOSFET pentru comanda insa mai bine discutam asta in subiectul initial pentru ca aici este alta sectiune.

Deci camera sa inteleg ca o accesati local pe IP-ul 192.168.1.19:81 (IP:PORT) deci e corect ce apare in printscreen-ul de mai sus. trebuie pusa bifa la enable si trebuie sa functioneze. Merge si cu Start port: 81 si End port: 81 (asta daca nu se folosesc si alte porturi pentru control sau flux video)

Dupa acestea puteti intra aici http://whatismyipaddress.com/ si cu IP-ul public obtinut tastati in bara de adrese a browser-ului: xyz.xyz.xyz.xyz:81

Link spre comentariu

Am dat cuiva camera intre timp care zicea ca se pricepe (monta asa ceva) si astazi o aduce inapoi pt ca seful lui le seteaza si ia cerut bani grecul..

Va anunt cand testez modificarile.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Astazi am setat camera IP si merge cu browserele. (nu merge cu Internet explorer doar). Dar acum as avea nevoie sa se stocheze informatia.. Stie cineva cum se face?

Editat de aureliu67
Link spre comentariu

Nu are slot pt card camera. softul de baza (Care nu merge dealtfel) parca a setat calea unde sa stocheze insa nu apare nimic pe hard...

Editat de aureliu67
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări