Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setare IP camera

aureliu67

Postări Recomandate

stream..... in tragucere pare a fi "curent" dar in contextul meu nu inteleg ce inseamna.. Sa cam englezoit limba romana.. in ce tine de calculatoare.. VLC din cate stiu eu este un player.. dar nu am lucrat cu el.. l-am instalat odata dar nu am vazut rostul si l-am sters.

Link spre comentariu

Te-am intrebat pentru documentare, urmatoarea intrebare ar fi daca din command prompt iti raspunde la:  ping -t 192.168.0.19

Daca iti raspunde urmatorul pas ar fi sa deschizi (de obicei numai in internet explorer) http://192.168.0.19:81 daca esti sigur ca portul HTTP a fost modificat din 80 in 81.

S-ar putea sa-ti ceara sa instalezi ceva pe care IE de obicei il blocheaza si atunci va trebui sa umbli la setarile lui de securitate. 

Ajungi pana aici ?

Link spre comentariu

ruterul tau e setat tot pe ip de genul 192.168.0.xxx?, daca nu seteaza ori reteaua ta cu tot cu ruter in aceeasi clasa de ip 192.168.0.xxx cum e camera , la ruter ruter cu 192.168.0.1, ori la camera schimba-i IP-ul in ce clasa ai ruterul , banui ca e 192.168.1.1 si incearca sa te conectezi cum a zis digix mai sus. Portul preferabil ar fi sa il ai altceva diferit de 80 care este portul http, e bun cel cu 81, da-ne de veste ce ai facut pana acum si te ajutam cumva sa o "scoti la net", sa faci "port forwarding" ca sa o vezi online, Ai IP static de la ISP?, ce ruter ai? ce provider de net? da-ne mai multe detalii!

Editat de Florian Ciobanu
Link spre comentariu

Am ip  static dar comanda nu e bine tastata  Imi da mesaj "ping-t its not recognized as internal or external comand, operable program or batch file.Thomson TWG 850-4 e routerul meu providerul cablenet din cipru

Datele retelei:

Connection-specific DNS Suffix: 
Description: Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
Physical Address: ‎8C-89-A5-5A-EE-23
DHCP Enabled: Yes
IPv4 Address: 192.168.0.10
IPv4 Subnet Mask: 255.255.255.0
Lease Obtained: 16 august 2015 21:22:33
Lease Expires: 23 august 2015 21:22:34
IPv4 Default Gateway: 192.168.0.1
IPv4 DHCP Server: 192.168.0.1
IPv4 DNS Servers: 213.140.209.226, 213.140.208.226, 213.140.210.226
IPv4 WINS Server: 
NetBIOS over Tcpip Enabled: Yes
Link-local IPv6 Address: fe80::fccf:eeb2:ab95:dd55%10
IPv6 Default Gateway: 
IPv6 DNS Server: 
Data trecuta am intrat dar acum nu am reusit prin HTTP.. Am setat-o wireless. O fi din cauza asta?
Editat de aureliu67
Link spre comentariu

posibil si asta, incearca cu un cablu de retea, dupa cum vad ai aceeasi clasa de ip-uri si la ruter si la camera, ar trebui sa se deschida cu adresa http://192.168.0.19:81 dar numai in internet explorer, nu-ti apare nimic de genul activeX sa incarce?, daca da da-I Allow si asteapta putin timp pana isi descarca pluginul si-l instaleaza,  la INTERNET OPTIONS, SECURITY, TRUSTED SITES trebuie sa adaugi adresa camerei tale, in momentul in care o vezi pe internet explorer putem merge mai departe sa-i facem setarile in ruter

Link spre comentariu

Cred ca n-ai pus space intre ping si -t...

Asa este acum am alt mesaj.."IP address must be specified"

posibil si asta, incearca cu un cablu de retea, dupa cum vad ai aceeasi clasa de ip-uri si la ruter si la camera, ar trebui sa se deschida cu adresa http://192.168.0.19:81 dar numai in internet explorer, nu-ti apare nimic de genul activeX sa incarce?, daca da da-I Allow si asteapta putin timp pana isi descarca pluginul si-l instaleaza,  la INTERNET OPTIONS, SECURITY, TRUSTED SITES trebuie sa adaugi adresa camerei tale, in momentul in care o vezi pe internet explorer putem merge mai departe sa-i facem setarile in ruter

Asta am facut-o o saptamana inainte.. Am instalat absolut tot ce imi cerea.

Ipcamera se deschide fara probleme acum cu cablul. Ce nu inteleg este de ce internet explorer vede iar command prompt-ul prin ping nu poate?

P.S. Se deschide si din mozila, google chrome... Exista si optiunea deschidere smartfon.

post-223746-0-91390500-1439760391_thumb.jpg

Editat de aureliu67
Link spre comentariu

setarea se face in ruterul "principal". daca ai o singura camera cauta unde ai DMZ in ruter si pune acolo IP-ul camerei tale si ar trebui sa mearga, daca nu da-mi modelul ruterului sa-I caut un manual si te ajut

Link spre comentariu

Advanced

DMZ Host (Exposed Host) :  This page allows configuration of a specific network device to be exposed or visible directly to the WAN (public internet). This may be used when problem applications do not work with port triggers. Entering a "0" means there are no exposed hosts.

DMZ Address 192.168.0.

doar asta apare la DMZpot modifica doar ultima cifra si nu este suficient. Mai am nevoie de 3 caractere suplimentar.. ":81"

Routerul este Thomson TWG850-4

Link spre comentariu

Cu DMZ se deschid toate porturile pentru un  IP din retea, deci vei completa 19.

Nu toate echipamewntele raspund la PING chiar daca sunt functionale.

Pentru a deschide doar anumite porturi:

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări