Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setare IP camera

aureliu67

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Cer ajutorul IT-stilor pentru ca m-am impotmolit la setarea inei camere IP Sricam  . Softul o detecteaza si vad imagineala teste dar nu si cu softul dedicat. Nu am idee cum fac ca sa o pot accesa de pe net. Are cineva experienta in acest domeniu? Multumesc anticipat

Editat de aureliu67
Link spre comentariu

Imi pare rau. Eu am w7 si opera si a mers din prima. Acum am realizat greseala mea, camera este cu wi-fi; eu am o camera web c170 la PC si de aici pot trimite (si) on line, prin net, la orice dispozitiv. Programul are multe facilitati si e f. bun pentru monitorizare si paza.

Editat de gica70
Link spre comentariu

Intra in Device Manager si afla codul (care este un nr.), dupa care afli cum se rezolva, tot de pe net sau sfaturile noastre. Dar nu ai CD-ul de instalare?

Link spre comentariu

pai am zis ca softul de pe CD deci vede camera nu arata imaginea..  Device founder o gaseste si arata imaginea dar softul de baza nu stiu cum sa il setez..

Link spre comentariu

Vad ca nu ai facut ce ti-am zis, cred ca asta-i code 10. Vezi cum se repara; ai un tutorial

Fix: "This device cannot start" Code 10 error in Device Manager in Windows.

Link spre comentariu

Cred ca te-ai dus la Device and printers; e bine, apoi fa clic pe File, Device Manager si cauta-ti in lista (cred ca la portable) dispozitivul tau, fa clic si-ti va scrie acolo ce cod are aceasta eroare.

Nu ai spus ce sistem de operare ai.In mod normal trebuie sa gasesti Device Manager in Control panel.

Link spre comentariu

Am zis ca io vede PC ul dar nu prin USB. La PC o vede cu softul dedicat de detectare dar tot prin router o vede. Prin net nu stiu cum sa fac sa mearga

Editat de aureliu67
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări