mosfet Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Referitor la dioda asta, m-am cam grabit si am cumparat-o crezand ca e o dioda clasica (la capsula ma refer), abia dupa ce am primit-o am vazut ca e dubla. Are cineva idee cum fac o punte cu asa ceva? http://www.ortodoxism.ro/datasheets/phi ... 32-150.pdf Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 ...Are cineva idee cum fac o punte cu asa ceva? ...Mai cumperi una care sa aiba anozii legati in comun. Link spre comentariu
mosfet Postat Februarie 15, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2007 Am 6 diode identice, nu stiu vreun alt model de dioda care sa aiba anozii in comun iar daca ar fi, ar fi o dioda diferita (nu exista doua versiuni pt BYV32/200), cu alte caracteristici.Edit: am aflat pana la urma, imi trebuiesc fix 6 diode pt o singura punte (alimentare +/-) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Iti trebuiesc fix 4(patru) diode pt punte.Legi pinii 1 si 3 intre eu si formezi o dioda intre pinii 1+3 si 2(ai acolo 2 diode in paralel) deci amperaj dublu.Vezi ca diodele astea sint de comutatie rapida(35 nsec) deci ideale pt SMPS. Link spre comentariu
mosfet Postat Februarie 26, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2007 Am gasit ca in schema atasata. Vreau sa le folosesc pt un amplificator, nu sursa in comutatie. Am gasit cum ca diodele rapide (in particular BYV) ar fi recomandate, cum ca ar fi "audiofile" :smt003 Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 Am gasit ca in schema atasata. Vreau sa le folosesc pt un amplificator, nu sursa in comutatie. Am gasit cum ca diodele rapide (in particular BYV) ar fi recomandate, cum ca ar fi "audiofile" :smt003Erno Borbely, cel putin, e de acord cu tine :smt003 http://www.borbelyaudio.com/power_supplies.asp Link spre comentariu
mosfet Postat Februarie 26, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2007 Pai dupa el m-am luat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum