Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrare auxuiliara la casetofon Philips

spumosu95

Postări Recomandate

Salut!

Stiu ca s-a tot discutat aceasta problema, dar eu vreau ceva putin diferit. Am un casetofon Philips de pe un Logan Ph1 si as vrea sa renunt la partea de caseta si sa ii pun o intrare auxiliara. Mai demult am facut aceasta modificare la un alt casetofon la care am pus AUX-ul in locul capului de redare, dar semnalul de intrare era prea mare si aveam distorsiuni. Imi puteti spune unde ar trebui sa bag semnalul si ce modificari ar mai trebui facute?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spumosu95

8

• dan cod

6

• florincccc

2

• doru3160

2

Top autori în acest subiect

Deci, alta solutie nu am... Acum am mai cautat prin cutia cu vechituri si am gasit un alt radiocass auto MTC TK8220. L-am probat, e perfect si m-am gandit sa las Philips-ul asa si sa il modific pe asta. Dar i-as pune un switch ca sa pot comuta intre radio si "aux". Daca pun niste poze cu el desfacut ma puteti ajuta?
Editat de spumosu95
Link spre comentariu
Exact! Am facut acum montajul si tot e prea puternic. Daca pun rezistoare de vreo 5K, nu ar fi mai bine? Si cred ca ar trebui c-uri mai mici acolo pentru ca am joase prea puternice.
Link spre comentariu

Varianta cu caseta ca si cea cu modulator suna aiurea.Legat semnalul la potentiometrul de volum mai trebuie un comutator sa comute.Eu leg la iesirea din preul de cas asa e cel mai ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări