Vizitator ionutm Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 Salutari,am un ampificator grundig v8300 pe care as vrea sa il mai folosesc dar e facut praf pe intrari,vreau sa reconstruiesc inreg cablajul si pt asta am nevoie de o aplicatie,daca are cineva schema as fi recunoscator. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 La seria asta principala problema a fost partea logica si comutarile. Am avut V8400 si inca una care nu-mi mai aduc aminte indicativul si ptr. ca o parte din proc. era stricata am folosit ptr. comutare tens. de pe leduri cu un CDB404, si relee de 12V pe intrari. Nu stiu daca asta te ajuta cu ceva, am scris-o ca o informare.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator ionutm Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 as prefera sa fac ceva cat mai apropiat de original,desi cred ca imi va fi greu sa reproduc aceeiasi placa,cel mai probabil voi apela la un Ci mai comun pe care il pot gasi usor pe piata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum