robert1000 Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 Si-a luat pana la urma un Panasonic CRT, desi nu voia un crt... tub 32inch, 100hz, sasiu GP2. Astea-s la fel de fiabile ca cele pe 50hz ? Stima Link spre comentariu
XAN77 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 ce tare, după atîta pro și contra lcd vs plasmă Oricum mie mi-a plăcut asta : cand dati un sfat incercati sa fiti obiectivi, nu sa judecati dupa punctul de vedere propriu îmi sună a, cum e acum la modă, fractură de logică Link spre comentariu
dj01fad Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) daca asa a iesi atunci... astea sunt cele mai tari momente, cand cineva alege varianta 3 din cele 2 puse in dezbatere, dar mai ales dupa ce a exclus-o din din start! sunt totusi curios, de ce a luat un crt... adica cum sa-ti iei ceva, daca nu vrei sa-ti iei ?! Editat August 24, 2015 de dj01fad Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 va spun eu motivul . mai mult ca sigur n-a avut suficienti bani clientul si atunci solutia cea mai ieftina a fost achizitionarea unui tvc crt . este singura explicatie logica . Link spre comentariu
robert1000 Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Initial omul dorea ceva modern.... vazuse o plasma Panasonic la un pret bun (150euro, aprox. 1m diagonala) Dar cand i-am zis ca plasmele nu-s fiabile in timp, a cautat niste lcd-uri... insa majoritatea doreau vreo 7-800 de lei pe un lcd vechi de 7-8 ani, de maxim 80 cm diagonala, pe cand un Led nou, gen LG, il mai gasesti la promotii si la 1000 lei. A gasit apoi un CRT Panasonic la o doamna, putin folosit, 100hz, 32inch, la 100euro, care sincer se vede ca nou si care are o imagine foarte calitativa. I-a placut omului ca e Panasonic si a fost, de asemenea, incantat de designul tv-ului si n-a mai stat pe ganduri. A zis ca decat sa dea atatia bani pe un lcd atat de vechi, mai bine face la iarna o rata si-si ia un LED nou la vreo promotie... macar poate conta pe garantie. Ca daca-si lua un LCD SH, care costa destul de mult, si patea ceva, pe urma ii parea rau de bani omului. Cam asta a fost... Editat August 24, 2015 de robert1000 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum