Vizitator bobo 65 Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 (editat) Salut tuturor , Mi- a donat un prieten un pickup Technics DD SL 20 fara ac la doza . Dupa cat stie el este functional , probabil unica problema este lipsa acului. Poate cineva sa imi vanda acul , sau doza intreaga ? Pe doza scrie P 30 T4D Mersi anticipat , Bobo. Editat August 17, 2015 de bobo 65 Exista sectiune dedicata pentru Vanzari/Cumparari Link spre comentariu
Dominicue Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 (editat) Nu stiu daca vei mai gasii doza originala sau acul acesteia . Poti incerca o doza mai de actualitate in functie de bugetul pe care esti dispus sa-l aloci investitiei . Spre exemplu .......ia uite aici .....pe alese tot ce vrei http://electronicservice.shopmania.biz/catalog/doze-pick-up-11213 Si ca o recomandare - AT3472 Audio-Technica este mult peste doza originala ca petformanta Editat August 17, 2015 de Stefan Nicolae Link-urile cu magazine din RO se pot da ca referinte catre google 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate