neculavasile Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Salutari prieteni,am acest tip de lcd care are urmatorul defect ,functioneaza normal si dupa un timp ingheata imaginea dupa care merge normal apoi acelasi lucru ingheata si tot asa se repeta , displei made china lc320wun ,tcon E88441 echipat cu TL24228mc , logica E230374 tensiunile normale orice idee e bine venita ,poate cineva s-a mai intilnit cu acest defect ,cer ajutorul in a identifica cine e de vina, multumesc anticipat,am curatat pamblicile ce fac legaturile tcon -panel-logica. Link spre comentariu
ovy83 Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 eu zic sa umblati (atinge-ti) pe la pamblicile de la dispay in timp ce ingheata si vedeti dupa.conzii de pe bara de 5v cum sunt? Link spre comentariu
neculavasile Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 tensiunile pe sursa sint 3,5v ,12v si 24v care sint perfecte nu are 5v, la pamblicele de la displey e mai dificil de umblat Link spre comentariu
iuliantv Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 mai mult ca sigur display cu probleme,pamblici benzi cu contacte imperfecte,cand este inghetata incercati sa miscati carcasa cu tot cu display .si daca revine 100% asta e buba,daca nu cumva telecomanda este prin imprejurimi si are aceasta functie de inghetare blocata,postati codul displayului Link spre comentariu
neculavasile Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 pe carcasa de tabla scrie ; LG disply LC 320WUN (SC)(A2) made China Link spre comentariu
neculavasile Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 am apasat si pe carcasa si usor displeyul dar nu se simte nimic Link spre comentariu
dan cod Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Eu parca m-am intalnit cu ceva defect de panel-T con pentru tipul asta dar cum nu sunt acasa nu stiu din cap exact.Defectul clar,panel sau T-con Link spre comentariu
neculavasile Postat August 11, 2015 Autor Partajează Postat August 11, 2015 am sa incerc sa cumpar daca gasesc t con E88441, are pe el TL2428MC si atunci se va sti clar, multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
paull00 Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Desfa display-ul si vezi daca are drivere laterale,daca are se poate incerca,desi dupa descriere mai mult ca sigur e un driver ce are consum pe VGH(tensiunea de 24 de volti furnizata de t-con pentru display). Link spre comentariu
neculavasile Postat August 12, 2015 Autor Partajează Postat August 12, 2015 disply defect multumesc de sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum