Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LG modelNR RB 20CC40MX lipsa sunet

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

buna dimineata colegi,revin cu aceeasi problema in speranta ca cineva a mai intalnit un asemenea defect la acest sasiu,pe mine ma intereseaza cine face frecventele de sunet 5,5mhz si 6,5mhz tinand cont de faptul ca nu are nici un filtru pe sasiu pentru asa ceva?sau sunt incluse in dumpul memoriei,iar daca este asa de ce nu merge nici cu celelelte dumpuri incercate?astept sugesti de la dstra multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

17

• dan cod

6

• Florinel TV

5

• validae

1

pai ce sa inteleg domnule dan cod ca trebuie schimbata jungla?repet am probat trei dumpuri si fara nici un rezultat.ce ar fii de facut in cazul acesta ca pana acum nu am mai intalnit asemenea defect la acest tip de sasiu.

Link spre comentariu

ce ziceti ma apuc sa-l :sparge: sau imi dati domniile voastre vreo sansa?

tot din dump este problema eu as proba cu memorie de 24c04 ca cu aia de 24c08 posibil sa nu o citeasca procesoru 

am avut un tv LG cu probleme era memoria atmel 24c16 defecta si am incercat peste 10 memorii cu soft ok tot 24c16 dar din alte surse si nu a vrut si am gasit una la fel atmel 24c16  si cu aia mergea de numa alte memorii nu vroia nu le citea procu  

Link spre comentariu

tot din dump este problema eu as proba cu memorie de 24c04 ca cu aia de 24c08 posibil sa nu o citeasca procesoru 

am avut un tv LG cu probleme era memoria atmel 24c16 defecta si am incercat peste 10 memorii cu soft ok tot 24c16 dar din alte surse si nu a vrut si am gasit una la fel atmel 24c16  si cu aia mergea de numa alte memorii nu vroia nu le citea procu  

le citeste,zic eu pentru ca face aceleasi functii cand le montez dar numai sunetul nu vrea sa mearga,eu mam gandit sa-i montez un convertor de sunet dar nu stiu unde sa-i lipesc firul de frecventa intermediara pentru ca pe sasiul tv-ului nu este montat nici un filtru de sunet,astept sugestii in continuare,

Link spre comentariu

Nu toate ci in zona pinilor 27-32.Apropo pe AV are sunet?

da,pe av are sunet

la sasiul asta 12.6 pe schema este dat filtru de 5,5mhz urmareste pinu 27 de la jungla sil gasesti

nu,nu are nici un filtru,tv-ul este adus din germania cu vreo sapte opt ani in urma

Link spre comentariu

am incercat cu convertor sunet si tot degeaba.dar stau si ma intreb cum de a mers pana acum asa fara nici un filtru sunet?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări