Radiotelegrafist Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 buna dimineata colegi,revin cu aceeasi problema in speranta ca cineva a mai intalnit un asemenea defect la acest sasiu,pe mine ma intereseaza cine face frecventele de sunet 5,5mhz si 6,5mhz tinand cont de faptul ca nu are nici un filtru pe sasiu pentru asa ceva?sau sunt incluse in dumpul memoriei,iar daca este asa de ce nu merge nici cu celelelte dumpuri incercate?astept sugesti de la dstra multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Jungla le face. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 pai ce sa inteleg domnule dan cod ca trebuie schimbata jungla?repet am probat trei dumpuri si fara nici un rezultat.ce ar fii de facut in cazul acesta ca pana acum nu am mai intalnit asemenea defect la acest tip de sasiu. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 pana la urma mai exista vreo sansa sa-i dau grai sau...... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 ce ziceti ma apuc sa-l sau imi dati domniile voastre vreo sansa? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 ce ziceti ma apuc sa-l sau imi dati domniile voastre vreo sansa? tot din dump este problema eu as proba cu memorie de 24c04 ca cu aia de 24c08 posibil sa nu o citeasca procesoru am avut un tv LG cu probleme era memoria atmel 24c16 defecta si am incercat peste 10 memorii cu soft ok tot 24c16 dar din alte surse si nu a vrut si am gasit una la fel atmel 24c16 si cu aia mergea de numa alte memorii nu vroia nu le citea procu Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 tot din dump este problema eu as proba cu memorie de 24c04 ca cu aia de 24c08 posibil sa nu o citeasca procesoru am avut un tv LG cu probleme era memoria atmel 24c16 defecta si am incercat peste 10 memorii cu soft ok tot 24c16 dar din alte surse si nu a vrut si am gasit una la fel atmel 24c16 si cu aia mergea de numa alte memorii nu vroia nu le citea procu le citeste,zic eu pentru ca face aceleasi functii cand le montez dar numai sunetul nu vrea sa mearga,eu mam gandit sa-i montez un convertor de sunet dar nu stiu unde sa-i lipesc firul de frecventa intermediara pentru ca pe sasiul tv-ului nu este montat nici un filtru de sunet,astept sugestii in continuare, Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Vezi sa nu ai ceva defect in zona junglei poate ceva ceramic mic. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 pai la cate sunt ar insemna sa le iau la masurat pe toate la rand,adica :scos masurat montat la loc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Nu toate ci in zona pinilor 27-32.Apropo pe AV are sunet? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 la sasiul asta 12.6 pe schema este dat filtru de 5,5mhz urmareste pinu 27 de la jungla sil gasesti Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Nu toate ci in zona pinilor 27-32.Apropo pe AV are sunet? da,pe av are sunet la sasiul asta 12.6 pe schema este dat filtru de 5,5mhz urmareste pinu 27 de la jungla sil gasesti nu,nu are nici un filtru,tv-ul este adus din germania cu vreo sapte opt ani in urma Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 atunci punei convertor pe pinu 27 sau 28 depinde unde merge Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Daca e adus din germania ar trebui sa mearga si ei sunt pe BG ca si noi. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 am incercat cu convertor sunet si tot degeaba.dar stau si ma intreb cum de a mers pana acum asa fara nici un filtru sunet? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum