Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LG modelNR RB 20CC40MX lipsa sunet

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

buna seara colegi,vreau sa mentionez ca in momentul cand schimb norma sunet din DK in BG dispare imaginea adica apare osd (purici)ca si cum as scoate mufa de la antena din tv.posibil dump alterat?multumesc anticipat pentru eventualele sugestii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

17

• dan cod

6

• Florinel TV

5

• validae

1

nici o problema domn validae,astept sugestii in continuare de la colegii care au mai intampinat asemenea defect.

Link spre comentariu

pot folosi o memorie 24c08 in locul acelei din tv 24c04 pentru programare?intreb asta pentru ca cea existenta in tv este format smd si mie greu sa tot sa o scot iar sa o montez pana brodesc acel dump bun.va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
To enter the Service Mode, ‘Service In/Out” button on the Service Remote Control or activate the
“Picture Menu” with the user remote control and press “8500”.
“Red” , “Green”, “Yellow” and “Blue” Teletext buttons are for Feature Setup, Geometry, White Balance
and AFC menus respectively.
Press “0” button to exit the Service Mode.
Link spre comentariu

salut colegi,si buna seara,revin cu aceeasi problema la acest tv si anume,am probat toate dumpurile primite si aceeasi problema,am incercat sa montez si un convertor sunet,tot fara rezultat,ce credeti ca ar mai putea fii eu unul ma gandesc la tuner.astept parerile dstra.multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări