Radiotelegrafist Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Salut colegi si un wekend placut tuturor,am si eu o problema cu un tv lg adus din Germania.Problema la el este urmatoarea:acest tv este folosit pe antena terestra receptionand doar programul tvr1 in urma eliminari celorlalte programe care erau emise prin eter.in acea zona unde am fost sa repar tv-ul nu exista cablu tv si nici proprietara nu-si permite sa instaleze din pensia ei de 350ron pe luna o antena satelit,din ce mia spus batranica se audea inainte,mentionez ca am incercat si cu norma DK si cu BG sunet si nu se aude decat un fasait ca si cum nu ar fi tras in banda.caracteristicile sunt urmatoarele:sursa,tda16846p final linii:bu808dfi jungla:nn5099k cadre:an5539 memorie:24c04n procesor:sda555xfl sunet:tda7056at,mentionez ca finalul sunet este format smd 2x9 terminale cu partea de f.i. inclusa sasiu G99.190-25.ma intereseaza daca ai pot adapta un convertor sunet tinand cont de faptul ca acest tv nu este echipat cu filtre sunet 5,5mhz sau 6,5mhz.pe AV functioneaza perfect.pentru cine ma poate ajuta cu o idee sau cu o schema multumesc anticipat tuturor. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 http://www.d43d.ru/forums/index.php?/gallery/page__module__images__img__934 acesta este sasiul,din ce se vede ar fii BEKO Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Daca acela este chassis-ul,atunci schema o gasiti pe net,cautati dupa chassis-ul 12.6. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 va multumesc domn FLORIN IORDACHE. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum