Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Vef Akkord

Vizitator blackwolf2762

Postări Recomandate

Vizitator blackwolf2762

Va salut pe toti... Dupa citiva ani de stat "potolit" m-au mincat iar degetele sa ma apuc de un "mosneag". Saracutzu de el a fost uitat in praf si mizerie... De bine de rau a inceput sa prinda glas, acu urmind ai face "retusurile de rigoare". As avea citeva intrebari daca se poate.

1. Am pus in loc de 5u4c un 5u3c. Stiu ca diferenta dintre ele este in tensiune ultima acceptind pina la 2 X 450v. Pot sta linistit cu ea in soclu? Mentionez ca nu am avut nici o "artificie" si totul pare a fi in regula.

2. Am atasat o schema de convertor FM / AM. A m-ai folosit-o cineva? Merge?

3. Ciudat dar in pozitia 4 corectie de ton face un scurt. Am pus sig de 0,2A dupa redresoare si nu o scuipa. Vreo idee de unde poate face beleaua... Oricum acu ma duc sa-l mai iau la puricat...

4. Poate cineva sa ma ajute (contra cost) cu un 6X6C (dioda detectoare)? E putin crapata la baza si nu stiu cit o sa ma m-ai pot baza pe ea, iar cu 2 diode o sa arate k naiba.

Cam astea ar fi micile probleme... In rest vad ca misca bine iar cu un mp3 player bagat la intrare e chiar scula de lux. Ma duc sa-l m-ai puricesc putin (scurtul de pe corector si sa iau la "intrebari" pot. de volum) si va tin la curent cu "evolutia"

post-181284-0-75130700-1439096855_thumb.jpg

post-181284-0-18637400-1439096953_thumb.jpg

Editat de blackwolf2762
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi7521

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator blackwolf2762

GATA!!! I-AM DAT DE CAP! Scurtul era in comutator... partea izolatoare intre Uinalta si masa era carbonizata... am incercat sa-l elimin dar nu am reusi asa ca am renuntat la reglajul de selectivitate raminind doar cel de ton. Cu redresoarea inca nu m-am lamurit asa ca i-am pus in serie un bec de 100W pe intrare ~220V. Merge F.F.F bine cu el chit ca anodica a scazut la ~230V. Tot vibreaza cana de cafea daca o pun pe el... :rade: :85

Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Pentru colegii colectionari, vad ca se gaseste pe un site de vanzari un radio Vef la pretul de 100 lei si arata foarte bine. Nu am legatura cu vanzatorul si nu stiu daca anuntul este valabil sau real (anuntul este cu predare in Craiova)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări