stone100 Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 detin un opel meriva si vreau sa cumpar u stereo 1din alpine , si mai trebuie sa cumpar o rama adaptoare , faza este ca mai peste tot gasesc rama la 55 de lei , am intrat si pe be_l@ud care au pretul de 75 de lei , am intebat de ce este pretul asa de mare , mi-a zis ca sunt materiale mai moi cele mai ieftine si ca a lor este de calitate ,adica daca pun cd-playerul in rama si sta acolo , conteaza de calitatea ramei , adica dupa mine , plasticul e plastic la materialele facute in masa si de genul acesta .....dati-mi un sfat ,pareri , idei Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Diferente de calitate pot exista clar.Daca in cazul asta e asa sau nu nu stiu Link spre comentariu
stone100 Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 dar ma inteb de ce asa departate preturile , sunt din carbon sau ce ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Depinde si de vanzator Link spre comentariu
Marian Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Cand vine vorba de industria auto si tot ce tine de ea, preturile nu tin intotdeauna cont de valoarea reala a materialelor folosite, as putea da multe exemple de accesorii de interior, din plastic, mici dar la preturi inexplicabile, cand intrebi de ce, ti se tranteste o marca in fata si pauza... De multe ori pur si simplu nu ai incotro si dai cat ti se cere... Link spre comentariu
stone100 Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 da ce sariti la bergata mea asa....eu doar am intrebat (@marian ) Link spre comentariu
Marian Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Ce spun eu si ce intelegi tu? Asta-i buna... Link spre comentariu
stone100 Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 (editat) inseamna ca ma gandeam in lumea mea si am inteles 0ostul pe un ton mai furios Editat August 8, 2015 de stone100 Link spre comentariu
Marian Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Doamne fereste! Cum mi-as fi permis un ton necuvenit cu cineva pe care nu-l cunosc?... Departe de mine asa ceva, ci din contra, doream sa subliniez faptul ca "virgula" comerciantii profita de numele unor marci pentru a pune un pret cat mai mare pe unele produse. Evident ca o rama de plastic nu poate avea valoarea de 70 lei, dar asta nu conteaza, ci faptul ca ei sa aiba profit cat mai mare, si din pacate noi cumparatorii uneori nu avem de ales... Link spre comentariu
stone100 Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 deci sa iau una la 55 , si daca se strica peste1 an 2 sa o schimb , nu ? Link spre comentariu
Marian Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Nu imi permit sa iti spun ce sa faci, doar mi-am exprimat o opinie. Tu trebuie sa fii cel care alege daca investitia se justifica sau nu. Link spre comentariu
elmar Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 deci sa iau una la 55 , si daca se strica peste1 an 2 sa o schimb , nu ? Eu zic că faci prea mult caz pentru o amărâtă de ramă..iaţi una care să se potrivescă scopului tău ...adică să poti monta acel player.... Şi nu uita magazinele pot avea adose comerciale mari ...duble ,triple ...pentru acelaşi produs...dacă ai ”ochiul format” ar trebui să-ţi dai seama că e vorba de acelaşi produs, dar la un pret mai mare! Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 La TME ai incercat? Link spre comentariu
stone100 Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 da este la 25 de lei , dar cu inca 25 de lei transport revin la solutia de 55 si plus ca mai astept 2 sapt. asa o ca o sa iau de la noi si transport gratuit etc.etc. produsul: http://www.esderman.ro/alpine-cde-180rm.html rama: http://www.esderman.ro/rama-adaptoare-opel-corsa-c.html Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 De regula se platesc preturi exorbitante pentru marca/ marketing/ etc. Exemplu din viata de zi cu zi: acum vreo 5 ani, cand am vrut sa-mi cumpar rulote, evident mi-a trebuit un carlig la masina. M-am dus la reprezentanta (Dacia, nu altceva) si am aflat ca ma costa 1400 lei, montajul inclus. Contra unei beri am aflat cine fabrica acele carlige. Am contactat producatorul si mi-am comandat carligul. A costat 250 lei cu transportul inclus. Am mai dat 100 lei la un service sa mi-l monteze (deh... boieria.... mi-a fost lene sa ma tarasc pe sub masina sa pun 4 suruburi si sa lipesc 7 fire) si, cu 350 lei am ajuns fericitul stapan al unui carlig de remorcare montat pe masina. Restul de 1050 lei au intrat in dotarile rulotei. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum