gaguady Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 (editat) Salutare am si eu masina asta de spalat si nu gasesc nici o schema , sau mai degraba o fotografie facuta bine pentru a citi valoarea rezistentelor R88 si R93 pentru tahometru. Am masina de la cineva care a vrut sa o repare si a schimbat motorul cu altul crezand ca este acelasi tip si a iesit fum din rezistentele alea si nu le pot citi valoarea. Am gasit si C-urile de pe alimentare devalorizate si le-am schimbat. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fotografie a celor 2 rez sau cel putin cu valoarea lor.Sunt cele doua rezistente din stanga c-ului de 2,2uF. Multumesc. Editat August 8, 2015 de gaguady Link spre comentariu
gaguady Postat August 12, 2015 Autor Partajează Postat August 12, 2015 Revin iar la aceasta placa. Rezistentele daca le masor, cea la care se vede dunga rosie imi masoara 22 kohmi, ceea ce cred ca are inca valoarea originala si nu a apucat sa se arda complet, in schimb cea cu dunga maro imi masoara 12-13 kohmi si nu stiu daca e bine sau a devalorizat-o pt ca eu nu stiu rez de 12 sau 13 kohmi. Chiar nu are nimeni o astfel de placa sau cel putin asemanatoare sa ma ajute? Multumesc anticipat. Sanatate. Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 12K este valoare standard. Link spre comentariu
gaguady Postat August 15, 2015 Autor Partajează Postat August 15, 2015 Da da este vb eu prosti. Eram obosit cred. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum