Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AWO/D 43135 eroare necunoscuta

gaguady

Postări Recomandate

post-217460-0-53823900-1439009032_thumb.jpg Salutare. Am si eu o astfel de masina si nu gasesc nicaieri aceasta eroare in manualul service. Am gasit un tranzistor de pe unul din relee de pe langa triac pleznita, notata cu W01 și am inlocuit-o cu un A6j de la alta placa asemanatoare (dupa datele gasite pe net ar fi compatibile), numai ca acuma cand ii dau drumul nu numai ca mi se aprind aceleasi led-uri ca si eroare imi pleaca si releul. A mai intampinat cineva problema asta sau eroarea asta? Vă rog sa ma ajutati si pe mine ca nu stiu unde sa ma mai uit. Vă multumesc anticipat.

Editat de gaguady
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaguady

3

• crmn1

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Placa este scoasă de pe mașina. Oricum ideea este ca la placile scoase de pe masina după ce își dădea drumul la aceste tipuri tre să dea eroare F05 pt ca nu citește NTC-ul. Așa am avut la toate plăcile de acest fel model. Dar de eroarea asta nu am mai dat. Din ce am înțeles de la cel care mi-a adus-o nu face nimik, deci nici autodiagnoza. ceva sfaturi?

Link spre comentariu

trebuie sa inteleg ca nu stii cert daca intra in autodiagnoza ci doar ca ...cel care mia adus-o a spus si a dres ..consider ca trebuie sa te uiti atent daca nu cumva cineva a facut ceva greseli, scurturi aiurea, sau orice greseala pe placa .daca nu schimba memoria .dupa schimbarea memoriei daca tot nu face autodiagnoza placa este compromisa cred ca dorel care a adus-o a facut ceva de care nu vrea sa spuna

Link spre comentariu

Am masurat tensiunile si am cei 5v si cei 12v. Memoria este un 24c16wp. L-am inlocuit cu alta macar sa vad daca imi da aceasi eroare si ... tot asa face. Deci cred ca placa este compromisa pana la urma. M-am gandit ca a mai vazut cineva exact aceasta eroare si ma trimitea la sursa direct. Oricum si tranzistorul notat cu w01 nu stiu ce valoare are. Stie careva? Sa inlocuiesc si tz asta, de la unul din relee este, si apoi dau placa sa o puna pe masina si sa dea o autodiagnoza sa vada daca pleaca. Poate o sa reusesc sa fiu si eu prezent. Mai astept parei. Multumeac mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări