Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Digi P202

morocanosul

Postări Recomandate

Poate ma puteti ajuta cu un sfat sau....manual de utilizare pt acest tel.! Problema consta in faptul ca,indiferent daca esti apelat sau apelezi tu...convorbirea este doar ..unisens,mai precis,daca sunt sunat,pot asculta dar nu pot raspunde(nu ma aude),daca sun eu...este fara rost,eu il aud pe el dar el nu ma aude! Intrebare:Difuzorul e folosit si pe post de microfon? In acest caz...merge,din moment ce suna...sau exista niste setari pe care nu la cunosc...(mama foloseste tel. si ma gandeam ca poate a "butonat" ceva gresit)?Mercy.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

5

• 8429kyd

3

• dan cod

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Nu exista telefon in care difuzorul sa indeplineasca si functia de microfon.Gandeste logic duci telefonul la ureche sa asculti ce zice interlocutorul si tot cu urechea vorbesti?Ai microfonul defect.

Link spre comentariu

Poti sa-mi spui unde este amplasat microfonul? :nas: Ca sa ai microfon,credeam  ca trebuie sa ai un decupaj in carcasa(special pt. microfon),ori....la nici un tel.mobil nu am vazut asa ceva! Detaliaza putin... :nerv !

Link spre comentariu

Decupajul pentru microfon poate lipsi complet la unele telefoane, sau este o mică gaură chiar între taste, ori un mic orificiu în partea de jos a telefonului. Nu există niciun telefon care să folosească difuzorul pe post de microfon, nu că nu s-ar putea, dar nu ar fi o soluție performantă. La unele telefoane microfonul este cu amplificator digital încorporat și are o formă dreptunghiulară, fiind chiar posibil să-l confundați cu altceva.

Link spre comentariu

Nu am zis ca nu se poate tehnic ci nu ai cum sa captezi sunetul de la gura la ureche daca folosesti casca pe post de microfon.Daca nu ma insel interfoanele vechi foloseau sistemul difuzor /microfon aceeasi componenta.Uploadeaza o poza cu placa telefonului dar la modelul tau low cost sigur e un microfon analogic rotund,mic,situat ori jos pe mijlocul carcase ori lipit direct pe placa.Asteptam...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări