morocanosul Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Poate ma puteti ajuta cu un sfat sau....manual de utilizare pt acest tel.! Problema consta in faptul ca,indiferent daca esti apelat sau apelezi tu...convorbirea este doar ..unisens,mai precis,daca sunt sunat,pot asculta dar nu pot raspunde(nu ma aude),daca sun eu...este fara rost,eu il aud pe el dar el nu ma aude! Intrebare:Difuzorul e folosit si pe post de microfon? In acest caz...merge,din moment ce suna...sau exista niste setari pe care nu la cunosc...(mama foloseste tel. si ma gandeam ca poate a "butonat" ceva gresit)?Mercy. Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Problema de microfon dupa ce scrie in mesaj Link spre comentariu
morocanosul Postat August 7, 2015 Autor Partajează Postat August 7, 2015 Asta vreau sa stiu,daca difuzorul indeplineste si functia de microfon ...in acest caz...nu se merita reparat! (dus la service..) Link spre comentariu
8429kyd Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Nu exista telefon in care difuzorul sa indeplineasca si functia de microfon.Gandeste logic duci telefonul la ureche sa asculti ce zice interlocutorul si tot cu urechea vorbesti?Ai microfonul defect. Link spre comentariu
morocanosul Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 Poti sa-mi spui unde este amplasat microfonul? Ca sa ai microfon,credeam ca trebuie sa ai un decupaj in carcasa(special pt. microfon),ori....la nici un tel.mobil nu am vazut asa ceva! Detaliaza putin... ! Link spre comentariu
validae Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Decupajul pentru microfon poate lipsi complet la unele telefoane, sau este o mică gaură chiar între taste, ori un mic orificiu în partea de jos a telefonului. Nu există niciun telefon care să folosească difuzorul pe post de microfon, nu că nu s-ar putea, dar nu ar fi o soluție performantă. La unele telefoane microfonul este cu amplificator digital încorporat și are o formă dreptunghiulară, fiind chiar posibil să-l confundați cu altceva. Link spre comentariu
8429kyd Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Nu am zis ca nu se poate tehnic ci nu ai cum sa captezi sunetul de la gura la ureche daca folosesti casca pe post de microfon.Daca nu ma insel interfoanele vechi foloseau sistemul difuzor /microfon aceeasi componenta.Uploadeaza o poza cu placa telefonului dar la modelul tau low cost sigur e un microfon analogic rotund,mic,situat ori jos pe mijlocul carcase ori lipit direct pe placa.Asteptam... Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 In general este o mica gaurica in partea de jos. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 de obicei gauricile mici sunt in partea de jos on topic : pe functia de interfon cum se comporta? Link spre comentariu
8429kyd Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Eu inca astept poze sa ii aratam unde e microfonul...nici pe fct interfon nu are cum sa ii mearga,doar pe handsfree. Link spre comentariu
morocanosul Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 Am sa trimit si pozele,momentan nu am cu ce sa le fac! Link spre comentariu
morocanosul Postat August 16, 2015 Autor Partajează Postat August 16, 2015 Problema rezolvata...resetarea telefonului! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum