Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bec led cu "filament"

turcu_dan

Postări Recomandate

Eu spun ce stiu de la doi prieteni.Unul inca lucreaza acolo iar altul a avut conracte pe parte de asamblare linii robotizate de asamblare autoturisme in China pe o perioada de 10 ani.

In Computer City , alea principala avea in stinga pentru uz interne de proasta calitate si ieftina iar pentru europeni sau alte natii straine  partea dreapta a bulevardului.

Mai avem aici un coleg care a fost in China si de la care am primit cadou un DVD cu lectii de Thai Chi. Aceeasi poveste .

;)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

4

• aygun

4

• Dxxx

3

• turcu_dan

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E vorba de cerere si oferta. Am intrebat pe un proprietar de magazin de ce nu aduce si produse mai de calitate deoarece eu am vazut in Germania produse chinezesti care erau de foarte buna calitate. Atunci acesta mi-a raspuns ca nu le poate vinde, de exemplu daca aduce un prelungitor de calitate il va vinde in cateva luni, pe cand prelungitoarele cu trei fire de lita in ele vinde 10-20 pe zi.

Editat de tiovidiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări