aygun Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Eu spun ce stiu de la doi prieteni.Unul inca lucreaza acolo iar altul a avut conracte pe parte de asamblare linii robotizate de asamblare autoturisme in China pe o perioada de 10 ani. In Computer City , alea principala avea in stinga pentru uz interne de proasta calitate si ieftina iar pentru europeni sau alte natii straine partea dreapta a bulevardului. Mai avem aici un coleg care a fost in China si de la care am primit cadou un DVD cu lectii de Thai Chi. Aceeasi poveste . ;) Link spre comentariu
tiovidiu Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 (editat) E vorba de cerere si oferta. Am intrebat pe un proprietar de magazin de ce nu aduce si produse mai de calitate deoarece eu am vazut in Germania produse chinezesti care erau de foarte buna calitate. Atunci acesta mi-a raspuns ca nu le poate vinde, de exemplu daca aduce un prelungitor de calitate il va vinde in cateva luni, pe cand prelungitoarele cu trei fire de lita in ele vinde 10-20 pe zi. Editat August 10, 2015 de tiovidiu Link spre comentariu
Alexutz Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 (editat) Becurile astea-s pentru lumina ambientala, de ce sa avem pretentii mari de la ele? Editat August 10, 2015 de Alexutz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum