eduard_florentin Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 Am un traf caruia nu-i pot desface tolele (sunt sudate sau ceva de genu...). Avea vreo 28V. I-am mai scos din sarma pt a ajunge la 16V (cat imi trebuie mie). Problema e ca am nevoie de amperaj mai mare iar sarma lui e prea subtire. Ma intereseaza ce se intampla in cazul asta: o sa livreze amperajul cerut dar se va incinge, sau pot sa stau si in nas ca pana nu-i schimb sarma nu scot ce vreau de la el? Link spre comentariu
gaby Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 Varianta a doua :smt003 Link spre comentariu
eduard_florentin Postat Februarie 14, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2007 :smt021 Ce ma enerveaza.... Multumesc frumos Link spre comentariu
BLK Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 trage curent mai mare decat ar trebui pana se incalzeste dupa care rezistivitatea cuprului creste si curentul scade pana ajunge la o valoare de echilibru. asta din cate stiu eu. asta daca nu il pui in scurt sa sa il fortezi sa traga o valoare mult prea mare pentru ce poate el, caz in care e posibil sa distrugi mecanic sarma, sa o intrerupi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum